2777
2789
اونا ازت سه تومن خواستن تو چ فکری کردی برا نصب یه نرم افزار سه تومن دادی؟

احمق که نیستم معلومه که ندادم اصلاح کردم ۳۰ هزار تومن

کوفت بخورند حرام خورها

کاربری دست دو نفره

اون شب در پارکینگ مابازنمیشده، به خاطرسرما، بوده

یکی ازهمسایه هازنگ زده به این تعمیر شبانه روزی ها

پسره۲۳ساله، اومده قفل ایتالیایی در باچکش خراب کرده، جک های در بریده 

گذاشته کنارببره

یکی ازهمسایه ها خدا خواسته سررسیده، 

نگو طرف دزد بوده

نمیدونم، بااین دزدی ها چی میخوادسرشون بیاد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک تعمیرکارهست، میاد کارهای پیرزن همسایمون انجام میدهمثلا میادیک سرپیچ عوض میکنه، ابگرمکنش، گرفته با ...

روزی ۸۰۰ میگیره؟اگر آره حرام خوره 

جهنمیه

کاربری دست دو نفره
ببخشید ولی من دنبال دلایل منطقی برای گرانی میگردمنه کارما و نمی‌دونم به کمر مردم زدن و ...خداوند دست ...

عزیزم گویا شما کلا به دین اعتقاد نداری ؟ 

این همه آیه هست هر ملتی سرنوشت خودشو خودش میتونه خوب یا بد کنه لااقل اول قران بخونید بعد مطمین نظر بده

کاربری دست دو نفره
نه موافق نیستم ، اینم نیست

چرا دقیقا همینه 

تورم یعنی افزایش قیمت کالاها 

در چه صورت؟ وقتی درآمد بیشتر از بدهی (وام) باشه، مردم میرن خرید میکنن و چون تقاضا زیاده قیمت میره بالا 

اینجا یه حباب تشکیل میشه مخصوصا تو قسمت املاک 

مردم میبینن قیمت املاک میره بالا سریع میرن وام میگیرن ملک میخرن، و بخاطر تقاضایی که ایجاد شده، قیمت بالاتر میره 

تا جایی قیمت ها بالا میرن که این حبابه دیگه میترکه و رکود شکل میگیره، قیمت همه چی منفی میشه، ارزش ملک میاد پایین ولی مردمم پول ندارن و بدهی دارن (چون وام گرفتن) دولتم پول نداره چون وام داده 

پول دست کیه؟ ثروتمندا

دولت میاد برا ثروتمندا مالیات کسر میکنه 

و میاد با یه روش سنتی پول چاپ میکنه تا جلوی رکود بیشتر و بگیره، وقتی پول چاپ میشه ارزش ریال میاد پایین، دلار میره بالا بعد ملک و املاکم میرن بالا و کشور تو چرخه ی نوسان تورم و رکود قرار میگیره که همش هم بخاطر اینه که ایرانیا تا پول دستشون میاد میرن طلا و زمین و ملک و املاک میخرن 

لاااایک نکنننن😤
عزیزم گویا شما کلا به دین اعتقاد نداری ؟ این همه آیه هست هر ملتی سرنوشت خودشو خودش میتونه خوب یا بد ...

چرا دین رو قاطی میکنی؟

من نیمدونم توی قرآن چی گفته 

ولی اوضاع مملکت رو گردن خدا نندازید ، حرفم اینه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون شب در پارکینگ مابازنمیشده، به خاطرسرما، بودهیکی ازهمسایه هازنگ زده به این تعمیر شبانه روزی هاپسر ...

امثال این افراد ،تاوان نداری شونو از مردم بعضا گرسنه میگیرند 

کاربری دست دو نفره
چرا دقیقا همینه تورم یعنی افزایش قیمت کالاها در چه صورت؟ وقتی درآمد بیشتر از بدهی (وام) باشه، مردم م ...

حرف شما درسته منم نیمگم بی تاثیره

ولی مقصر اول تورم فعلی این مسئله نیست 

اینی که شما گفتی ۱۰ درصد تورم رو می‌بره بالا مثلا!!

نه ۵۰ درصد که گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا دین رو قاطی میکنی؟من نیمدونم توی قرآن چی گفته ولی اوضاع مملکت رو گردن خدا نندازید ، حرفم اینه

خوبه گفتی :

من نیمدونم توی قرآن چی گفته

میشه لطف کنی اول متن قرآن بخونی بعد نظر بدی؟ 

این همه قران داره میگه منم بهم اثبات شده اونوقت توی بی ایمان اصراااار داری که نه فقط و فقط  تقصیر مقامات بدجنسه منم بخت حق میدم ولی میگم علت اصلی روی کار آمدن یکسری نالایق اینه که خیلی مردم گرون بازند حقشونه گرون بازی سرشون بیاد افسوس تر و خشک  با هم میسوزند 

کاربری دست دو نفره
آره فکر کردم 3میلیونی دادی وای چقدر بیشرف حروم خوردن ولی کو این همه دارن حروم خوری میکنن سالم سلامتن ...

تاوان شون اینه که تورم شده ما حلال خورها داریم میسوزیم  

کاربری دست دو نفره
خوبه گفتی :من نیمدونم توی قرآن چی گفتهمیشه لطف کنی اول متن قرآن بخونی بعد نظر بدی؟ این همه قران داره ...

خب من مسلمان نیستم قرآن نخوندم تا حالا 

حرفمم همینه ، میگم باید دلیلی برای تورم بیاری که کسی که مسلمان نیست و ...هم بپذیره

مکه از اول میگی تو قرآن گفته 

طبق استناد به کتاب مقدستون ، چرا این تورم فقط واسه ایران و ونزوئلا و چهارتا کشور دیگس؟ بقیه گران فروش ندارن؟