2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم یه ازدواج استثنا رو انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چ؟ استثنایی؟ به مابگوتاقصاوتتکنین😂😂😂

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی هردومون هم آدمای خوب و از خانواده های خوبی هستیم فقط همین مورده که حرف و حدیث و قضاوت به وجود میاره

راستش میدونستم خودم اینجاهم قضاوت میشم ولی خب چون همه توضیح خواسته بودن نمیشد نگم بی احترامی میشد

یعنی با کسی که همسن پدرت هست میخوای ازدواج کنی ؟کسی که مشکل جسمی داره یا ذهنی ؟ کاش یکم واضح تر یگی

بله درسته البته ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره ولی رابطمون سنتی نبود خودم با خواست خودم باهاش همراه شدم به هیچ وجه هم بحث ساپورت مالی و پول و اینا مطرح نیست

راستش نمیخواستم توضیح بدم چون اینجا هم میدونستم قضاوت میشم ولی گفتم دیگه آخرش چون همه خواسته بودن بی ...

بیا خصوصی

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

اسی جان من رفتم تاپیکت رو خوندم خیلی دلایل و فکرات بچه گانست نمیدونم این آقا با چه عقلی میخواد باهات ...

بله حق میدم که همچین فکری بکنید اما باور کنید من اونقدرا هم که سن و سال به نظر میاره بچه نیستم کلی سختی کشیدم تا به امروز که روحم از سنم خیلی پیر تره و اینکه رابطه ما اصلا سنتی نبود خودم با خواست خودم با ایشون همراه شدم و اینکه با وجود تفاوت سنی که داشتیم اما باهم خیلی سازش داشتیم

تا شرایط خودت و طرفت نگی نمیشه چیزی گفت

راستش نمیخواستم توضیح بدم ولی خب چون همه خواسته بودن بی احترامی میشد اما مطمئن بودم اینجا هم بد قضاوت میشم 

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی هردومون هم آدمای خوب و از خانواده های خوبی هستیم فقط همین مورده که حرف و حدیث و قضاوت به وجود میاره

بله درسته البته ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره ولی رابطمون سنتی نبود خودم با خواست خودم باهاش همراه ش ...

بستگی به خودت داره 

احتمال اینکه پشت سرت بگن حتما خواستگار نداشته زن این شده یا بخاطر پول هست  یا گول مرده رو خورده 

یا بیرون اشتباهی به جای همسر ، بابات خطابش کنن.... هست 

دهن مردم رو نمیشه بست 

اگه بیبی فیسه و سنش زیاد معلوم نیست  خوب بازم میشه کاری کرد خیلیا با این تفاوت سنی ازدواج کردن

اگه دوسش داری و مطمئنی که ارزش این ریسک رو داره ببین خانوادت راضی ان  مشاور چی میگه خودت میتونی با این قضیه کنار بیای 

بعد تصمیم بگیر 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
هنوز هیچ کس هیچی نگفته داری اذیت میشی وای به بعدش

چرا دیگه گفتن و به گوشم رسیده که به زبون آوردم دیگه البته چون ما رسما ازدواج نکردیم هنوز این حرف و حدیث ها به اوج خودش نرسیده