2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم یه ازدواج استثنا رو انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 126 پست
خب همه جای من نیستن نمیتونن منو درک کنن

قضاوت بقیه رو ولش کن

خودت داغون میشی

وقتی بچه ات میگه بابا نیاد دنبالم مدرسه چون همه دوستام فکر میکنن پدربزرگمه

بعد یه مدت پسرای جوون برات جذاب میشن و تو دلت میگی کاش شوهرم جوون تر بود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش اصلا قصد نداشتم توضیح بدم چون مطمئن بودم اینجاهم بد قضاوت میشم ولی خب چون همه توضیح میخواستن ب ...

حتما برو مشاوره

اینجا کسی کمکت نمیکنه 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
۲۱ سالمه راستش اصلا نمیخواستم تعریف کنم چون مطمئن بودن اینجا هم بد قضاوت میشم ولی خب برای احترام به ...

داری تصمیم اشتباه میگیری

اگه بحث پوله و رفاه مالی خیلی بالا رو انتخاب میکنی کلا موضوع فرق میکنه

اما اگر موضوع ارتباط خوبه که در اشتباهی

الان ممکنه اکی باشید، اما ده بیست سال دیگه که شما سی چهال سالتون شد ایشون پنجهاه و چند سال میفهمی چقدر این اختلاف زیاده

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ول ...

دایی منم با زنش ۱۸ سال احتلاف دارن زندگی دارن همه حسرت‌می خورن ولی اینم بگم باج دایم زیاد میده به زنش

همشون برمیگرده ب سن طرز فکر لباس رفتار همچی

خب همسرتون سنتی هستن؟ یعنی متعصب بودن روی شما و طرز رفتار و لباس پوشیدنتون من فکر میکنم این موضوع زیاد ربطی به سن نداره البته شاید بی ربط نباشه اما الان هزاران پسر جوون و کم سن هم داریم که بددل یا تعصبی و بیش از حد حساس و به عبارتی غیرتی هستن و همسرشون اذیت میشه 

من دلم هست شرایطمون هم به هم میخوره فقط سن مطرحه اونم حس میکنم خودم و ایشون میتونیم باهم کنار بیایم ...

عزیزم کاش با مشاور صحبت کنین که بهتر راهنماییکنه ولی در کل اگه از همه نظر مچ هستین حرفای خاله زنکی مردم همیشه هست و فقط باید نشنیده و نادیده بگیری

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بنظر من اگه دوستش داری اصلا موردی نداره

اگه ادم خوبیه و خیلی بهت توجه میکنه وضع مالیشم خوبه عالیه خوشبخت بشی

به نظر بقیه هم توجهی نکن اگه خودت میدونی راهت درسته

چون ایناها اینهمه شوهر تو نی نی سایت همه تفاوت سنیشون کمه همینایی که میان نصیحتت میکنن که وااای نه بدبخت میشی و فلان همینا زیر دست همون شوهرا اسیرن برو تاپیکاشونو ببین

وقتیم میدونی استثنایی هست شرایطت به کسی راجبش نگو چون هیچی از شرایط و شخصیت اون پارتنر شما نمیدونه و فقط برحسب سن نظر میده در صورتیکه دزست نیس

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

قضاوت بقیه رو ولش کنخودت داغون میشیوقتی بچه ات میگه بابا نیاد دنبالم مدرسه چون همه دوستام فکر میکنن ...

راستش مورد اول صحبتتون و زیاد موافق نیستم خیلیا تو سن بالا بچه دار میشن من و پدرم ۴۰ سال تفاوت سنی داریم برادرم و پدرم ۴۳ سال همیشه هم دوست داشتیم کنارمون باشه همراهش اینور اونور بریم هیچ وقت از این بابت خجالت نکشیدم 

اگه خیلی هاتی قبول نکن چون وقتی شما ۴۳ سالت بشه اوشون یک خیار ۶۰ ساله است که دیگه کار نمیکنه

من میتونم بگم سرد هم هستم فکر نکنم از این لحاظ مشکلی داشته باشم البته همه هم یه جور نیستن مثلا پدرم ۶۰ سالشه میتونم بفهمم هنوزم خیلی گرمه مامانم ۵۲ سالشه اما سرده