2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم یه ازدواج استثنا رو انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4258 بازدید | 126 پست
دایی منم با زنش ۱۸ سال احتلاف دارن زندگی دارن همه حسرت‌می خورن ولی اینم بگم باج دایم زیاد میده به زن ...

ببخشید میتونم بپرسم داییتون چند سالشونه و چندسالگی ازدواج کردن

خب همسرتون سنتی هستن؟ یعنی متعصب بودن روی شما و طرز رفتار و لباس پوشیدنتون من فکر میکنم این موضوع زی ...

نه سنتی هم نیست ولی میگه تیپت نمی‌دونم باید چجوری باشه رفتارت سنگین باشه با این دوستت نباش فلانه با اون نباش اینه 

ی مسافرت تنهایی یا همون دوتایی  یا با دوستامون مونده رو دلم هیچ دوستی نداره ما فقط با خانوادش در ارطباتیم اکثر حرفامو قبول ندارع چون سنم کمه فک می‌کنه همه چیز فهمه همش دنبال کار و درآمده کافه اینا هم تا حالا نیومده باهام حوصله لباس خریدن و اینا هم ندارع میگ با یکی دیگ برو اولویتش خانوادشه بعد من تا مریض میشه تو راه خونه مامانشه 

و باید بگم اولش با الان زمین تا آسمون فرق داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه سنتی هم نیست ولی میگه تیپت نمی‌دونم باید چجوری باشه رفتارت سنگین باشه با این دوستت نباش فلانه با ...

ببخشید شما سنتی ازدواج کردین یا خودتون آشنا شدین 

و اینکه به قول شما نمیدونم بعدا ها فرق میکنه یا نه ولی در حال حاضر ایشون بسیار اجتماعی اهل رفت و آمد و گردش و سفره من کمی تنبلم بسیار درونگرام دوستی ندارم که باهاش مسافرت و اینا برم با کسی صمیمی نمیشم زیاد نمیتونم اعتماد کنم اصلا هم پر انرژی نیستم کلا تو زندگیم همین یه نفر بوده که اعتماد کردم و بهش نزدیک شدم 

ببخشید شما سنتی ازدواج کردین یا خودتون آشنا شدین و اینکه به قول شما نمیدونم بعدا ها فرق میکنه یا نه ...

دقیقا انکار منی بعضی وقتا کم میارم اینقد ک میخاد بیرون یا تو جمع باشه البته با خانواده من نه 

ما فامیلیم مادرش پیشنهاد داد چند ماه باهم بودیم بعدم اوکی دادیم

راستش مورد اول صحبتتون و زیاد موافق نیستم خیلیا تو سن بالا بچه دار میشن من و پدرم ۴۰ سال تفاوت سنی د ...

اگر پدر و مادر تو یک فاصله سنی معقول باشن ممکنه به چشم نیاد ولی وقتی مادر خیلی جوان تر باشه به چشم میاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آره خب منم ۱۳ ۱۴ سال یکی دو مورد میشناسم مال ما یه جورایی رکورد تفاوت سنی و میزنه🥲

سن تو ازدواج ملاک نیست

ولله اون موردی که من گفتم خیلی هم خوشبختن زن بگه بمیر مرده دراز کشیده رو به قبله

اخلاق و چیزای دیگه مهم تره

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ول ...

اگه تنها نگرانیت حرف بقیه ست که خب اصلا لازم نیست بهشون دقیق بگی چند سال اختلاف سنی دارین

مامان بابای منم اختلاف سنیشون ۱۳ ساله

اما اگ واقعا باهاش نمیسازی و رابطتون رئس مرئوسیه به خودت رحم کن مهم نیست چند ساله میشناسیش