2777
2789
عنوان

استوری میزاره ولی پیام نمیده

115 بازدید | 21 پست

از گوشی کسی دیگه نگا کردم استوری گذاشته بود

ولی چندین هفتس نیس

یهو رفت بدون خدافظی کسی ک میگفت بدون تو نمیتونم

رابطه ی چهار سالو رو.. 

دارم میمیرم💔

بخدا قسم نمیدونم چیکار کنم 

چ بد 💔شماچرا پیام ندادی

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محکم باش.

ارزش خودت بدون.

کسی که ارزشت رو درک کرده باشه و دوستت داشته باشه این کارو نمی کنه.

با اعتماد به نفس و خانوم باش.

نمی میری نگران نباش...هر کاری هم می خوای بکنی معقولانه فکر کن احساسی عمل نکن

محکم باش.ارزش خودت بدون.کسی که ارزشت رو درک کرده باشه و دوستت داشته باشه این کارو نمی کنه.با اعتماد ...

بخدا ک خدافظی میکرد برام راحت تر بود

ولی من موندم با دلی ک هر دقیقه یه دلیل میاره برا نبودش

در ادامه پیام قبلم...

بین دوست داشتن و انتخاب فاصله زیادی هست.

گاهی وقتا کسی رو دوست داریم ولی انتخابمون نیست مخصوصا برای اکثر پسرا این طور شده‌‌‌‌...

این متن که نویسنده اش سازنده جافکری هست پادکستی که زندگی من رو عوض کرد.

تو بیست و دو سالگی، عاشق کادیلاک سویل دهه هفتاد بودم. اگه از دور جایی تو خیابون می‌دیدمش، قطعا تپش قلب می‌گرفتم! شیفته ی طراحی این ماشین بودم، سقف چرمش، بوی صندلی‌هاش. یادمه یه بار بابا رو راضی کردم ادای خریدارها رو دربیاریم به بهونه ی خرید سوارش بشم. انقدر خودم رو پشت فرمونش مجسم کرده بودم که حتی می‌دونستم باید کدوم آهنگ‌ها رو تو کدوم خیابون گوش کنم باهاش وقتی رانندگی می‌کنم... 

بعد چند سال کار یه آدم دیگه شده بودم. رسید روزی که به سختی یکدونه تمیزش رو پیدا کردم تا بخرم؛ اما تا خواستم برم سراغش، همه رای منو زدن! پسر مگه آدم همه پولش رو میده به ماشین؟ این ماشین ۴۰ سالشه، میخوای گوشه تعمیرگاه باشی همش؟ این پیرمرد عمرش رو کرده! صاحب اول و آخرش خودتی. 

چند وقت صبر کردم و بعد، انقدر نخریدمش که از سرم پرید. کادیلاک سویل از سرم افتاد اما فهمیدم احساس واقعی یک آدم، امتحانش رو به وقت انتخاب پس میده. خواستن یا آرزو کردن هزینه نداره، درد نداره، زمان نمیشناسه. آدم می‌تونه تو قلبش بی‌شمار آرزو و خواسته داشته باشه، اما انتخاب نه. انتخاب، یه چیز دیگه ست. 

یک شبی چند سال قبل، یک نفر تعریف می‌کرد: «وقتی همسر‌ سابقم با گریه بهم زنگ زد که من هنوز عاشقتم و می‌خوام برگردم، بهش گفتم: تو زیاد رفتی برگشتی، لطفا وقتی بیا که من انتخابتم.» اون شب اولین بار بود که فهمیدم «تو انتخاب منی»، عاشقانه ترین جمله تو دنیاست. 

تو انتخاب منی، چون با انتخاب تو تمام چیزهایی که از دست میدم مهم نیست. تو انتخاب منی چون، من با انتخاب تو، لباس حقیقت به عشق تو می‌پوشونم... تو انتخاب منی چون هرچی کار کردم فدای سرت، صاحب اول و آخر احساس من تویی، حتی تا چهل پنجاه سال بعد، که راجع به من، مثل کادیلاک سویل یه روزی بهت میگن این پیرمرد، دیگه عمرش رو کرد.

#امیرعلی_ق

بخدا ک خدافظی میکرد برام راحت تر بودولی من موندم با دلی ک هر دقیقه یه دلیل میاره برا نبودش

ببین اگه می خوای برو ازش بپرس ممکنه جوابی که میده داغونت کنه اما اگه محکم باشی خودت رو می سازی...

بازم خوب فکر کن

همیشه یه جا پیام میدادیم شبش قشنگ حرف زدیمصب پا شدم اس دادم نبود تا شب پیاممو گذاشتم وقتی دیدم ج ندا ...

چی بگم چرا پاک کردی پیامتو میزاشتی بمونه زنگ میزدی دلیلشو میپرسیدی..

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ببین اگه می خوای برو ازش بپرس ممکنه جوابی که میده داغونت کنه اما اگه محکم باشی خودت رو می سازی...باز ...

اون پیام رسانی که پیام میدادیم اصلا آنلاین نیس

پس منتظر پیامم نیس

ولی من موندم با هزار سوال بی جواب