2777
2789
عنوان

شما کدوم شوهرو ترجیح میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
عقیده چی؟شما رو عقایدت متعصبی؟اون اقا متعصبه؟اگه اره که قیدشو بزن اگه نه مشکلی نیستهمسرم ی هفته ست ر ...

نه می‌دونی اولی طوری هست که مطمنم چندان اختلاف نخواهد بود در حالی که با دومی از همین الان درگیر عقایدشم و ...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطوری مشخص نیست. یه تصمیمی بگیر که بعدا پشیمون نشی.

من سنم زیاد نیست اصلاهم گفتم قصد ازدواج ندارم اما یسری موردا هست که شایددددد بعدا نباشه مثل مورد اول در حالی که مورد دوم زیاده برای همون نمی‌دونم منگ میزنم 

من سنم زیاد نیست اصلاهم گفتم قصد ازدواج ندارم اما یسری موردا هست که شایددددد بعدا نباشه مثل مورد اول ...

چندسالته؟

اگه سنت کمه بیشتر فکر کن. باید حتما باهاشون یبار حضوری حرف بزنی ادما زود خودشونو و شخصیتشونو لو میدن.

حداقل یبار عصبی کنی طرفو ببینی چه واکنشی داره.

خساستشونو امتحان کنی. 

ببینی زیاد از خودش تعریف میکنه یا نه

چشمش هرز میپره یا نه

به خانواده اهمیت میده یا رفیق بازه

خیلی ملاک زیاده ازدواج مسئله‌ای نیست که سرسری بگذری

چندسالته؟اگه سنت کمه بیشتر فکر کن. باید حتما باهاشون یبار حضوری حرف بزنی ادما زود خودشونو و شخصیتشون ...

هجده سالمه هوفففف واقعا یکی از سخت‌ترین مراحل زندگی همین ازدواجه