یکی که باهاتون هم عقیده باشه و مطمن باشید از لحاظ روحی براتون خوبه و اینا ولی درآمد متوسط داشته باشه یا یکی که درآمد آنچنانی داشته باشه در حالی که عقایدش زیاد جور نیست
من نمیخوام ازدواج کنم اما این شرایط ها برام پیش اومده موندم کدوم تو آینده بود انتخاب کنم این وسط یکیم هست که بهش علاقمندم 😑😕😂
نه از این جهت نگفتم خواستگار باشن حالا چیز عجیبی نیست که راجع به اون کس که علاقمندم بخاطر تفاوت عقیده و یسری چیزا دیگه ازش دلسرد شدم و تا حدودی دارم فراموشش میکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.