2777
2789
عنوان

سونوگرافی فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 27 پست
ذخیره تخمدان یه چیز الکیه، تو فقط به یه تخمک نیاز داری حرف دکترای پول پرست رو باور نکن

دکترا واقعا تمام اعتماد به نفس آدمو میگیرن، در حالیکه رحم ما برای اینکار آفریده شده و باید به کارکردش ایمان داشته باشیم

ذخیره تخمدان یه چیز الکیه، تو فقط به یه تخمک نیاز داری حرف دکترای پول پرست رو باور نکن

چه کار کنم از بس گریه کردم دعا کردم داغون شدم.هیچ کاری از دستم بر نمیاد گلم 

من میدونم که خدا هدیه زیبایش رو یه روز قشنگ بهم میده.برام دعا کنید منم مادر بشم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه کار کنم از بس گریه کردم دعا کردم داغون شدم.هیچ کاری از دستم بر نمیاد گلم

همین ناراحتی و استرس باعث ناباروری شما شده نه ذخیره کم

شمار برو دکتر بگو عکس رنگی برات بنویسن 

شاید لوله هات بسته است 

شوهرت سالمه؟

همین ناراحتی و استرس باعث ناباروری شما شده نه ذخیره کمشمار برو دکتر بگو عکس رنگی برات بنویسن شاید لو ...

اره سالمه .تا می ری دکتر میگن تخمک اهدایی منم نمیتونم باهاش کنار بیام حالم خیلی بده شما امیدم میدی یه کم بهتر شدم

دو دهم

آخه من توی اینستا کلی آدمو میبینم با همین عددا باردار شدن، اینکه روحیه تو از دست بدی و دائم توی استرس و عذاب باشی کارو سخت تر می‌کنه، من خودم سال قبل توی اولین ماه اقدامم باردار شدم، توی دوماهگی سقط داشتم و الان ۸ ماهه اقدامام دیگه ناموفقه، در حالیکه هیچ مشکل خاصی هم نیست، خودم میفهمم که استرس و نگرانی‌هام مانع بارداری میشه، روحیه رو دست کم نگیر

[QUOTE=367552794]آخه من توی اینستا کلی آدمو میبینم با همین عددا باردار شدن، اینکه روحیه تو از دست بدی و دائم توی استر ...[/QUOTعزیزم امیدوار باش تا خدا هست ماه دیگه انشاالله تیکر بارداری میزنی گلم. .ممنون که بهم امید میدی؟یعنی واقعا میشه ؟؟؟؟

[QUOTE=367552794]آخه من توی اینستا کلی آدمو میبینم با همین عددا باردار شدن، اینکه روحیه تو از دست بد ...

انشاالله که جفتمون ایکر میذاریم، چرا نشه، نمیدونی کجای این کشوری ولی هرجا که هستی با تمام وجودم برات دعا می‌کنم که خدا به زودی یه سورپرایز خوشگل برات در همین زمینه کنار گذاشته باشه، فقط ناامید نشو مادر آینده❤️

انشاالله که جفتمون ایکر میذاریم، چرا نشه، نمیدونی کجای این کشوری ولی هرجا که هستی با تمام وجودم برات ...

فدات ممنون عزیزم.انشاالله .انشاالله تو هم دلت شاد بشه این ماه گلم .

دو دهم

من خودمم ۴ دهم هستم ، هر دفعه فولیکول خوب داشتم ولی باردار نمی‌شدم ، بعد چندوقت دکتر رفتن و باردار نشدن رفتم دکتر گفت احتمال زیاد لوله هات بسته است ، رفتم عکس رنگی بسته بودن 

تازه باز کردم

من خودمم ۴ دهم هستم ، هر دفعه فولیکول خوب داشتم ولی باردار نمی‌شدم ، بعد چندوقت دکتر رفتن و باردار ن ...

چرا این مشکل انقدر زیاد شده؟ چی میشه که لوله ها بسته میشن