2777
2789
عنوان

چقدر مدیرمون دروغگو و پسته توروخدا بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 57 پست
دیگه یعنی تو دادگستری هم همه آشناشن؟ من باشم حتی پول وکیل میدم تا تنبیهش کنم. پول هم ازتون گرفته برا ...

بابا کی حوصله دادگاه و شکایت داره. من فقط میخوام اداره بهشون تذکر بده و دیگه جرئت نکنه کلاس ها رو بپیچونه

اخه مشکل اینجاس به ما گفتن به والدین نگین که ک مریضه، الاان مثلا مادرم به عنوان والدین چی بگه به ادا ...

احتمالا نخواستن والدین بفهمن که احیانا به گوش اداره نرسه چون میشد والدین توتایم مرخصی استعلاجیش مثلا تقاضای معلم موقت کنن بعد دروغشون لومیرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه اول سال سر یه جریانی من با مدیر اختلاف نظر داشتم رفتم اداره مدرسه مو عوض کنم گفتم من با این شرای ...

شک کنه. گردن نگیر و با سیاست رفتار کن مثلا این مدت ک اونا کارشونو میکنن تو هم ی کمی بهشون نردیک شو و بگو بخند کن وقتی گزارش دادی و جریان لو رفت خودتو ناراحت نشون بده 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
احتمالا نخواستن والدین بفهمن که احیانا به گوش اداره نرسه چون میشد والدین توتایم مرخصی استعلاجیش مثلا ...

اینا کلا گفتن اداره نفهمه، حالا بدبختی اینجاس مدیرمون میگفت هروقت بیاد هم میگم تو دفتر بشینه نمیذارم بره کلاس. پس براچی میخواد بیاد آینه ی دق

شک کنه. گردن نگیر و با سیاست رفتار کن مثلا این مدت ک اونا کارشونو میکنن تو هم ی کمی بهشون نردیک شو و ...

ولی ۹۹٪ مدیر به من شک میکنه. مگه اینکه برم اداره حضوری توضیح بدم و بگم لطفا بگید اولیا گفتن نگین همکار گفته

اخه مشکل اینجاس به ما گفتن به والدین نگین که ک مریضه، الاان مثلا مادرم به عنوان والدین چی بگه به ادا ...

بیخود کردن گفتن والدین نفهمه، بگین بچه ها گفتن حتماً، از بین اون همه دانش آموز و معلم از کجا میخوان بدونن کار کیه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
بیخود کردن گفتن والدین نفهمه، بگین بچه ها گفتن حتماً، از بین اون همه دانش آموز و معلم از کجا میخوان ...

اخه جزییات رو که دیگه نمیشه بگیم بچه ها گفتن مثلا اینکه چه عملی داشته چه روزی و اینکه تو دفتر بجاش امضا زدن خب اینا مشخصه ک معلم گفته نه دانش اموز

خدایی حرص خوردنم داره چقدایناپفیوزن بنظرم ازطرف یکی ازوالدین زنگ بزنید که معلم ورزش چرا اصلا سرکلاس نمیره چرا یاغایبه یاتودفترنشسته اگه ورزش براتون درسه ومعلم فرستادین براش که بایدسرکلاسش حاضربشه اینکه این درس روجدی نمیگیرین یعنی چه بچه هاباهزارشوقوذوق میرن مدرسه روزایی که ورزش دارن بعدبالبولوچه ی اویزون برمیگردن.خلاصه کاری کن که ارزوی دفترنشستن داشته باشه زنیکه

خدایی حرص خوردنم داره چقدایناپفیوزن بنظرم ازطرف یکی ازوالدین زنگ بزنید که معلم ورزش چرا اصلا سرکلاس ...

حس میکنم اینجوری بگن و اسمی از مریضیش نبرن فایده نداره اداره نمیفهمه ک این دروغ گفته بعدا هم بیاد مدرسه مدیر میگه خودتون بچه ها رو توجیه کنید ک هوا سرده نمیشه برن حیاط، یعنی تا بعد عید خبری نیست. بعد خب معلم ورزشه هم زحمت نمیکشه اون دو ساعت ورزش رو بره سرکلاس تو دفتر میشینه باز هم ما معلما باید زنگ ورزش بریم سرکلاس. 

اخه جزییات رو که دیگه نمیشه بگیم بچه ها گفتن مثلا اینکه چه عملی داشته چه روزی و اینکه تو دفتر بجاش ا ...

بنظرم سربسته تا حدی توضیح بدین که متوجه بشن

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
حس میکنم اینجوری بگن و اسمی از مریضیش نبرن فایده نداره اداره نمیفهمه ک این دروغ گفته بعدا هم بیاد مد ...

خب پس زنگ بزنیدکامل بهشون بگید ولی تاکیدکنیدنگن همکاربوده اینجاشهرمااین مسائل روحتی زنگ میزنن به امام جمعه هم میگن واونومیفرستن جلو اگه بخوان ناشناس پیش برن

خب پس زنگ بزنیدکامل بهشون بگید ولی تاکیدکنیدنگن همکاربوده اینجاشهرمااین مسائل روحتی زنگ میزنن به اما ...

خب اونا هم نگن همکار گفته ولی مدیر میفهمه چون فقط همکارا از جریان مریضی خبر دارن