2777
2789
عنوان

چقدر مدیرمون دروغگو و پسته توروخدا بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 57 پست
از کجا میخوان بفهمن با یه خط ناشناس خودت زنگ بزن توضیح بده کامل یا از تلفن عمومی بزن

اخه مشکل اینجاس به ما گفتن به والدین نگین که ک مریضه، الاان مثلا مادرم به عنوان والدین چی بگه به ادازه نمیشه جریان رو کامل توضیح بده اونوقت مدیر میفهمه کار همکار بوذه نه اولیا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام پایه مو عوض کنم برم بالاتر اول سخته اونوقت مدیرمون با معاون ابتدایی خیلی رفیقه بهش بگه اونم ن ...

دیگه از جفتشون شکایت رسمی کن. انقد بدم میاد از آدمای ساخت و پاخت کن و دروغگو و بی شرف. آبروی همه شونو ببر

متوجه نشذم، اینکه دروغ گفته و نمیاد مدرسه و من خودم باید دو ساعت کلاس ورزشمو اداره کنم و اون حقوقشو ...

نه گلم شما نباید حرص بخوری وقتی بقول خودتون ظلم. نمبپذیری یاحرصشو نخور بیخیال باش یا محکم برو این جریانو به مدیربگو 

دیگه از جفتشون شکایت رسمی کن. انقد بدم میاد از آدمای ساخت و پاخت کن و دروغگو و بی شرف. آبروی همه شون ...

همه چی پارتی بازیه اینا انقد پارتی دارن ک اگه لج بیفتن من تنها کاری از دستم برنمیاد میگم فقط غیرمستقیم از طرف اولیا اعتراض کنم

چکار میشه کرد دیگه فقط میخوام یجور گزارش بدم اداره یکم دلم خنک شه

سعی کن خودت با خط مثلا همسرت یا یه نفر دیگه زنگ بزنی قشنگ جا بندازی حتی قضیه جراحی و دفتر حضور و غیاب  رو هم بگو .این همه معلم تو مدسه هست چطور میخوان بفهمن کی بوده؟ اینجوری حتی اگه بیان تحقیق بقیه معلما هم حرف شما رو تایید میکنن 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
نه گلم شما نباید حرص بخوری وقتی بقول خودتون ظلم. نمبپذیری یاحرصشو نخور بیخیال باش یا محکم برو این جر ...

باید غیرمستقیم واز طرف اولیا به اداره گزارش بدم وگرنه بفهمن همکار گفته دردسر میشه

فکر میکنم مسئله‌ی ایشون این هستش که اون طرف پول مفت میگیره و بقیه به جاشون کار میکنند

متوجه شدم عزیز منم. میگم یا اینجا جوش نزن وحرص نخور یا برو همینارو به مدیر بگو حرص بخوری مثلا. مدیر واون دبیر پولشونو. نمیگیرن

همه چی پارتی بازیه اینا انقد پارتی دارن ک اگه لج بیفتن من تنها کاری از دستم برنمیاد میگم فقط غیرمستق ...

دیگه یعنی تو دادگستری هم همه آشناشن؟ من باشم حتی پول وکیل میدم تا تنبیهش کنم. پول هم ازتون گرفته برای عیادت؟ وای خدا

سعی کن خودت با خط مثلا همسرت یا یه نفر دیگه زنگ بزنی قشنگ جا بندازی حتی قضیه جراحی و دفتر حضور و غیا ...

اخه اول سال سر یه جریانی من با مدیر اختلاف نظر داشتم رفتم اداره مدرسه مو عوض کنم گفتم من با این شرایط کنار نمیام مدیر زور میگفت که دیگه اداره یجوری قضیه رو حل کرد موندم. الان قطعا به اولین نفری ک شک میکنه منم