2777
2789
عنوان

چقدر مدیرمون دروغگو و پسته توروخدا بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت برو اداره و کامل همه چیو بگو. به همه والدین هم بگو. به همه همکارا هم بگو. بعدم دیگه اون مدرسه ن ...

عزیزم به این راحتی ک نیس مدیر حتی با معاون ادلره هم آشناس باهام لج میفتن

خب مسئله اینجاست شماچرا حرصت گرفته منم به جای چندین دبیرمیرفتم. سرکلاسشون هم. مشاوره بودم هم دبیر پرورشی هم بجای دبیرای دیگه. مقطع راهنمایی اول ابتدایم باز کلاس خودمو داشتم کلا دوشیفت میرفتم ودبیری نبوو خودم میرفتم سرکلاس الانم که بخاطر زایمان و این مسائل انصراف دادم. چون. غیر انتفاعی تدریس داشتم

خب مسئله اینجاست شماچرا حرصت گرفته منم به جای چندین دبیرمیرفتم. سرکلاسشون هم. مشاوره بودم هم دبیر پر ...

متوجه نشذم، اینکه دروغ گفته و نمیاد مدرسه و من خودم باید دو ساعت کلاس ورزشمو اداره کنم و اون حقوقشو بگیره حرص خوردن نداره؟ اگه واقعا مریض بود هیچ مسئله ای نبود ولی خب دروغ گفتن

خب مسئله اینجاست شماچرا حرصت گرفته منم به جای چندین دبیرمیرفتم. سرکلاسشون هم. مشاوره بودم هم دبیر پر ...

فکر میکنم مسئله‌ی ایشون این هستش که اون طرف پول مفت میگیره و بقیه به جاشون کار میکنند

نمیدونم چطوری بگم که دردسر نشه لو نره من گفتم

از کجا میخوان بفهمن با یه خط ناشناس خودت زنگ بزن توضیح بده کامل یا از تلفن عمومی بزن

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
یا بابد ریسک کنی گام کامل بری بگی نهایت دیگه سال بعد اون مدرسه نمونی

سال بعد ک اونجا نمیمونم ولی خب مدیرمون با معاون ابتدایی اداره هم خیلی رفیقه نباید بفهمن من گفتم برام بد میشه اذیت میکنن

سال بعد ک اونجا نمیمونم ولی خب مدیرمون با معاون ابتدایی اداره هم خیلی رفیقه نباید بفهمن من گفتم برام ...

والا فکری به ذهنم نمیرسه مگه با بقیه معلم ها مشورت بکنی

ببنیی چیکار کنی خوب باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم