2777
2789
عنوان

بچم خیلی گریه میکنه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 50 پست

قطعا ی مشکلی داره باید ریشه این کار رو پیدا کرد 

بنظرم ببرینش کلاس هایی مثل شنا موسیقی یا یکی دوروز در هفته بره خانه بازی 

ی چیزی کلافش میکنه ک اینطوری بروزش میده نمیتونه بیانش کنه 

شنا از همه بهتره تماس با اب ارامش میاره بچه ها از سه سالگی میتونن برن شنا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بخدا رفتم دکتر میگه هیچی همبازی میخواد یه بچه بیار بخدا اینقدر میترسم که حد نداره یکی دیگه بیارم ...

دومی معمولا اروم تره مخصوصا اگه دختر باشه

ب گریه هاش بها ندین کم کم خودش ترک میکنه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

خب علت گریه چیه!؟؟؟

چهار ساله توانایی حرف زدن داره

بپرس کجات درد میکنه چته؟

دیدی تاثیری نداره

پیش روانشناس کودک حتما حتما حتما حتماااا ببر

علتشو پیدا کنن ببینن میترسه چیه چرا گریه میکنه

آخه هوا سرده منتظرم گرم بشه ببرمش

استخرها ک همونجا بعد از کلاس دوش میگیرن خوب خشکش کن لباس گرم بپوشون بیارش خونه هنوز چندماه مونده تا هوا گرم شه هردوتون اعصابتون داغون میشه 

یا ی راه دیگه براش پیدا کن . بعضی اموزشگاه ها هستن کارگاه مادر و کودم دارن برا بچه ها اونا هم خوبه

نه آخه خیلی با گریه وسیله بهش نمیدمدردم که نه

همون بی توجهی کنی کم کم خووش ترک میکنه

بالاخره با گریه ب چیزی میرسه حالا توجهه هر چی 

ببینه موفق نمیشه خودش کم کم ترک میکنه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نه آخه خیلی با گریه وسیله بهش نمیدمدردم که نه

از روانشناس کودک کمک بگیر

احتمالا گریه می‌کنه چون نیاز به همدلی داره گریه می‌کنه چون فکر می‌کنه اینطوری به نتیجه میرسه گریه می ...

آره بجای حرف فقط گریه مثلاً پای سینک وایمیسته صندلی زیر پاشه صندلی یهو تا می‌خوره جمع میشه بعد این به جایی که بگه مامان بیا کمک جیغ می‌زنه‌ها جیغ