2777
2789
عنوان

بچم خیلی گریه میکنه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 50 پست
دومی معمولا اروم تره مخصوصا اگه دختر باشهب گریه هاش بها ندین کم کم خودش ترک میکنه

ییه جلسه با مشاوره صحبت کردم و همون کارا رو می‌کردم که گفته بود ولی واقعاً بی‌فایده بود واقعاً دیگه خستم دست تنهام هستم از صبح تا شب دیگه خیلی اذیت میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استخرها ک همونجا بعد از کلاس دوش میگیرن خوب خشکش کن لباس گرم بپوشون بیارش خونه هنوز چندماه مونده تا ...

االان دقیقاً همین کارو کردم کارگاه پرسیدم ثبت نامش کردم دیگه خیلی نهایتاً بشه هفته‌ای دوباره آخه سر همونم با هم برنامه داریم مون گریه‌ها هست

ییه جلسه با مشاوره صحبت کردم و همون کارا رو می‌کردم که گفته بود ولی واقعاً بی‌فایده بود واقعاً دیگه ...

اره سخته

مهدکودک اینا نمیره؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
آره بجای حرف فقط گریه مثلاً پای سینک وایمیسته صندلی زیر پاشه صندلی یهو تا می‌خوره جمع میشه بعد این ب ...

وا خب ترسیده بچه طبیعیه مخصوصا واسه بچه ای که توی حالت عادی به جای حرف زدن گریه می‌کنه 

یه مثال معمولی تر می‌زدی حداقل 

مثلا میخواد لقمه بگیره نمیتونه گریه می‌کنه 

میخواد اسباب بازی شو درست کنه نمیتونه گریه می‌کنه 

خوراکی ای اسباب بازی ای چیزی میخواد گریه می‌کنه 

صندلی زیر پای بچه جمع بشه معلومه وحشت زده میشه به نظر میرسه همدلیت خیلی خیلی خیلی خیلی کم باشه تمرین کن بتونی احساساتش رو درک کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

وا خب ترسیده بچه طبیعیه مخصوصا واسه بچه ای که توی حالت عادی به جای حرف زدن گریه می‌کنه یه مثال معمو ...

ننگاه مثلاً یکیش میره توالت قبل رفتن جورابشو در نمیاره ا می‌خواد برقو روشن کنه گریه می‌کنه می‌خواد بیاد شلوارشو بپوشه جیغ می‌زنه یا قبل از بیرون رفتن از خونه قشنگ نیم ساعت برنامه است که آقا گریه‌هاشو می‌کنه بعد میریم ا کرم مرطوب کننده می‌خواد بزنه گریه می‌کنه

نه نمیره ینی بیشتر باباش نمیذاره

تو اجتماع باشه با هم سن و سالاش بازی کنه خیلی بعتره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ننگاه مثلاً یکیش میره توالت قبل رفتن جورابشو در نمیاره ا می‌خواد برقو روشن کنه گریه می‌کنه می‌خواد ب ...

خب ببین کجا های انجام دادن این کار ها براش سخته واسش راحت کن مثلا شلوارش رو اگر بد درآورده درست کن و پهن کن روی زمین وقتی میاد بیرون احتمال اینکه گریه کنه کمتره چون کار واسش راحت تر شده حالا به محض اینکه دیدی گریه نکرد تحسین کن فلانی چقدر حس خوبی بهم دادی متوجه شدم شلوارت رو با احساس خوبی پوشیدی منم حس خوبی بهم دست داد 

یعنی اصلا نگو که آفرین گریه نکردی ببین چی کار کرده همونو توضیح بده 

با ذره بین دنبال موقعیتی باش که توی شرایط مشابه گریه میکرده ولی این بار نکرده با چشمایی که از خوشحالی برق میزنن و خیلی شاد تحسینش کن 

میخواین برید گریه می‌کنه ببین مشکلی که دایم داره چیه ؟ همونجا رو از قبل یه فکری براش بکن که براش ساده تر باشه و از قبل حتما بهش آمادگی بده فلانی عقربه بزرگه بیاد اینجا شروع میکنیم آماده شدن که بریم فلان جا 

بعد اگر از بیرون رفتن خوشش نمیاد یه انگیزه هم براش ایجاد کنی دوست داری این سری توی کوچه و خیابون ها دایره ها رو پیدا کنیم یا مربع ها ؟ رنگهای قرمز رو پیدا کنیم یا آبی ؟ قبلاً توی کوچه باهاش بازی هایی که میشه انجام داد انجام بده که بتونی یادآوری کنی براش 

کم کم بچه ت یاد میگیره کمتر غر بزنه 

این غر زدن یعنی تاب آوری بچه ت خیلی پایینه باید به آرومی تاب آوری شو ببری بالا احتمالا تا خواسته یه کاری انجام بده به جاش انجام دادید یا یه چیزی خواسته از ترس گریه کردن فوری دادین دستش ، یا بکن نکن بهش زیاد کردید اینا باعث میشه تاب آوری بچه بیاد پایین 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

آله خیلی دوست دارم بره البته همونجا هم گریه شو داره

بره پیش دوستاش بهتر مبشه