2777
2789
عنوان

کسی اوایل بارداری هیوسین خورده

43 بازدید | 8 پست

برای گرفتگی و دل درد 

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

اره من از اول بارداری تا اخر هیوسین میخوردم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خدا عمرت بده یه مسلمون پیدا شد 

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرر نداره؟ همین ک نوشته هیوسین۱۰ دیگه؟ نمیدونم چرا دردهای شبیه پریودی گاهی سراغم میاد

خدا عمرت بده یه مسلمون پیدا شد

دل درد داشتم و دکتر میگفت واسه کشیده شدن عضلات رحمه و بهم هیوسین داد ک موقع درد بخورم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دل درد داشتم و دکتر میگفت واسه کشیده شدن عضلات رحمه و بهم هیوسین داد ک موقع درد بخورم

بخدا آدم کلافه میشه میگن دراز بکش استراحت کن دیگه چقدر استراحت کنیم

ضرر نداره؟ همین ک نوشته هیوسین۱۰ دیگه؟ نمیدونم چرا دردهای شبیه پریودی گاهی سراغم میاد

من ک دکتر داد و ضرری هم نداشت خداروشکر بچه و خودم سالمیم..من هم همینطور بودم 

چقدر ریسک میکنید هیوسین دسته c است

مگه دکتر وقتی بنویسه بازم ایراد داره؟