2777
2789

ازدواج تو سن پایین مشکلات زیادی از لحاظ روحی و روانی به همراه داره که اکثراً تا آخر عمر همراه طرف هستن و از نظر من سن مناسب ازدواج برای خانمها حداقل ۲۵ به بالاست یعنی درس را تمام کنن، شغل پیدا کنن، دستشان تو جیب خودشان باشه مقداری تفریح کنن و لذت ببرن

بعد ازدواج کنن

ولی چیزی که باعث میشه ازدواج تو سن پایین موافقم باشم

(منظورم سن پایین ۱۷ به بالاست)

توی فامیل یا دوستان و آشنایان یا حتی کوچه و خیابان 

خانم های جوانی میبینی که یک پسر یا دختر ۴ ۵ ساله دارن که دقیقا مثل خواهر بزرگترن نه مامان

با بچه هاشون رفیقن یک حسی خوبی میده تماشاشون میکنی این که نشناسی بچه و مادر رو میبینی فکر می‌کنی خواهرشه 

حتی وقتی بچه بزرگ میشه مادرش چون باهاش رفیق میمونه و پایه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هر دو بخش حرف شمارو قبول دارم . فقط توی نسل امرروز سن کم خیلی خطرناک شده کم تحمل شدن کم صبر شدن واقع بین نیستن رویا پردازن و پرتوفع و این که انقدر امتحان کردن همه چی راحت و بی هزینه شده اکثرا مرد و زن میخوان خیلی چیزا رو تجربه کنن بعد برن زیر 1 سقف

قبول کن دلیلت واسه ازدواج تو سن کم خیلی غیر منطقیه

اتفاقا دلیل مناسبی هستش چون بچه وقتی ۱۲ سالش باشه مادرش ۳۰ سالش باشه خیلی ارتباط و رابطه قویتری دارن

بهترین دوست همدیگه میشن 

تا اینکه طرف ۱۲ سالش بشه با یک مادر ۴۵ ساله سر و کله بزنه