2777
2789
عنوان

هم با ازدواج تو سن پایین موافقم هم مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست

مادر من ۲۷ سالگی تازه باردار میشه

و یسری از دوستاش هستن از خودش کوچیکتر

توی ۱۶ سالگی ازدواج کردن بچه اوردن

ولی سنشون دو برابر سن مادر من میزنه!!!

انتخابی که ۱۶ ۱۷ سالگی کنی

چی در میاد اذیت

سختی و مصیبته که ادمو پیر میکنه

والا عزیزم عرض کنم خدمتت خواهرم تو ۱۸ سالگی دخترشو آورد 

الان دخترش هم قد خودشه و به شدت با خواهرم لجه 

۹ سالشه 

بهش میگه دنبالم نیا مدرسه همه میگن این مامان نداره دروغ میگه که اون مامانشه ، خواهرشه 😑

بعد گفته چزا بقیه مامانا بزرگن تو کوچولویی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا دلیل مناسبی هستش چون بچه وقتی ۱۲ سالش باشه مادرش ۳۰ سالش باشه خیلی ارتباط و رابطه قویتری دارن ...

من بعنوان یه مادر این و بهت میگم که اشتباه میکنی♥️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اتفاقا اکثرشون چون خودشون جوونی نکردن و بچرو به عنوان مانعی میبینن که نزاشت به ارزوهاشون برسن اصلا رابطه ی خوب عاطفی بینشون برقرار نمیشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

رفیق بودن با بچه برمیگرده ب خود طرف ب نظرم ن صرفا اختلاف سنی کم مادر و فرزند

همین اختلاف سنی کم مشکلات دیگ ای هم میتونه داشته باشه ، مثلا مادر اونقد ک باید آمادگیشو نداره، ممکنه زود شکسته بشه، و در تربیت فرزندش موفق نباشه و پشیمونی بیشتر پیش میاد 

البته کلی دارم میگما، من ازدواج تو سن مناسب و تو سن مناسب بچه دار شدن رو پیشنهاد میکنم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
والا عزیزم عرض کنم خدمتت خواهرم تو ۱۸ سالگی دخترشو آورد الان دخترش هم قد خودشه و به شدت با خواهرم لج ...

دقیقا 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اتفاقا دلیل مناسبی هستش چون بچه وقتی ۱۲ سالش باشه مادرش ۳۰ سالش باشه خیلی ارتباط و رابطه قویتری دارن ...

مادر۳۰ساله ای که کل زندگیش رو وقف شوهر و بچه کرده چی میتونه به بچه اش یاد بده؟؟چه دستاوردی داره اصلا فوقش دختر ۱۲ساله رو دوسال بعد شوهر میده و این چرخه ی بیمار ادامه پیدا میکنه

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

مادر۳۰ساله ای که کل زندگیش رو وقف شوهر و بچه کرده چی میتونه به بچه اش یاد بده؟؟چه دستاوردی داره اصلا ...

آفرین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
رفیق بودن با بچه برمیگرده ب خود طرف ب نظرم ن صرفا اختلاف سنی کم مادر و فرزندهمین اختلاف سنی کم مشکلا ...

یکی دیگ از مشکلات اینه ک بچه کمتر از مادر حساب میبره و بیشتر لج میکنه

اون 17سالگی ازدواج کردم همیشه بدنم مربض چون نه شوهرداری نه خونه داری نه زبون درازنداشتم خیلی سخت گذشت برام به زورهم ازدواج نکردما خودم خواستم شوهرمم معمولی رفتارکرد ولی مادرشوهرم اینا فتنه ازاون سن افتادم دنبال حاملگی احساس پوچی میکردم 21.22تا زاییدم الان25سالمه خسته بی حوصله ام و اصلا بهم نمیادبچه داشته باشم ولی ازتو فرسوده .الان که 25ساله مه فکرمیکنم چرا بایداینقدر زجرمیکشیدم عقل الانمو داشتم ازدواج منتفی کلا

دقیقا

گفته کسی خواست مارو بزنه چطوری میخوای بزنیش با این کوچیک بودنت 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من اولين بچه ام را ٣٣ سالگی به دنیا آوردم. تا قبل از اون درس خوندم، مهاجرت کردم، کلی سفر رفتم. و مهمتر از همه خودم را شناختم... از تصمیمم راضی هستم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم