2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 140 پست
اصلا نمیتونم هی به شوهرم نگاه میکنم میگم تو چرا قبول کردی همه چیز میاد جلو چشمم قشنگ مثل یه سکانس هی ...

مادر شوهر من میرفتیم خونش بعد میرفت تو اتاق صدا شوهرم میکرد میگفت تنها بیا اتاق کارت دارم شوهرم بهش میگفت کسی نیست جز منو زنم اسممو میگفت بعد گفت خصوصی شاید نمیخام بفهمه توروم می‌گفت خدارو شکر سه ساله ندیدمش دیگه قطع رابطه ایم سررفتاراش دخالتاش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نمیتونم هی به شوهرم نگاه میکنم میگم تو چرا قبول کردی همه چیز میاد جلو چشمم قشنگ مثل یه سکانس هی ...

مطمئن باش این بار اول شوهرت نبوده، عیب نداره، دیگه به روش نیار چون لوث میشه ماجرا، بهش تذکر دادی قاعدتا دیگه نباید تکرار شه، اگه بار اول هست رفتار عجیب این جوری می بینی از مادرشوهرت دیگه حساسیت زیادی به خرج نده

دین گفته مادر محرمه شما حس بد میگیرین تقصیر خودتون هست...مادرشه و محرمش ....اگر مریض شد روجا افتاد پ ...

دین گفته مادر محرمه مگه مادر شما لخت جلو شما راه میره؟ اخه اصلا جا افتاده نیست ک محرمه دلیل نمیشه لخت بیاد جلو شوهرم ولی بازم شاید عادت دارن و ازز قبل هم همینطوری بوده وقتایی ک تنهاهست کی میبنده سوتینشو

دین گفته مادر محرمه شما حس بد میگیرین تقصیر خودتون هست...مادرشه و محرمش ....اگر مریض شد روجا افتاد پ ...

نه خواهر بعضیا عمدی اینکارو میکنن وگرنه ما نمیگیم نامحرمه فعلا سالمه خودش درست نیست میتونست به عروسش بگه اینکارو کنه اینا میخان حرص دربیارن 

باز خوبه شورت پاش بوده 

برای من شلوار پاره میپوشه لنگاشم باز میکنه همه چیش معلومه ..

بعد شوهرم که میخواد لباس عوض کنه میگه نرو تو اتاق جلو من بکش پایین من که همه چیتو دیدم 😐😐 

به مشاورم گفتم بهم گفت ذهنت خرابه ..بخدا اونجاشو کامل دیدم فشنگ شیو میکنه 🤦 چاق هم هست ساپورت که میپوشه از پشت افتضاحه .. اگر بگم از بس پشتش بزرگه بعد باسن و زانوش یکی شده باور نمیکنید

یا همیشه بهم میگه من لُخت همه رو دیدم جز تو ..منم گفتم هیچ وقت هم نمیبینی 

اره عزیزم در اون صورت موردی نداره ولی وقتی میتونه این کارو خودش انجام بده سالمه  الان مثلا خواهر اونقدر محرمه که سینه اش برات بندازه بیرون خیالشم نباشه؟ حرفااا میزنیدا

عزیزم محرمه ولی نه دیگه همه جاشو‌ببینه 

من شنیدم اگر مادر مرد پسر نمیتونه بشورتش 

پی ما هم جلو بابامون لخت شیم یا باالعکس