2777
2789
عنوان

چرا دیگه کسی فوت کنه شام نمیدن پذیرایی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 69 پست
واقعا سخته مراسم ختم مثل عروسی و اینا نیست که امادگی داشته باشی

اصلا امادگی به کنار

فرصت نداشتم گریه کنم!!

بچه هاشونو جمع نمیکردن

مدام تو حیاط باید مواظب میبودم 

از صبح تا شب خونه پدرم بودن نمیرفتن

دیگه توان نداشتیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چرا باید خونه کسی ک فوت میشه موند؟

اگر این رسم هست حتی اگر انتظارش هست اجراش نکنید تموم شه

پدر یکی از دوستانم درومد

داییش فوت شده بود 

خرج خاکسپاری و... به کنار

گفت یه هفته ست مهمون ریخته خونه مادربزرگم نمیرن هم

چقدر خرج شده

دیگ همه توی این مملکت داریم زندگی میکنیم

صبحونه ناهار شام مهمون باشه

اونم وقتی عزیزت مرده خنده داره

خداروشکر از اطرافیان برای مادربزرگم کسی از این رسما نداشت.....

واقعا حتی همون مراسم خاکسپاری و سوم اینا گرفتن فشار بود از لحاظ روانی 

یادمه داییم گفت فقط این مراسما تموم شن به عزاداری و بدبختی خودمون برسیم تازه

امام صادق (ع) می‌فرماید: غذا خوردن نزد مصیبت دیدگان و با خرج آنان از رفتار‌های جاهلیت است و سنت پیا ...

پس چرا هیچ کس انجام نمیده

این احادیث که درسته و به نفع مردم چرا بها داده نمیشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
خسیسن. برادرم فوت کرد. کل فامیل یک هفته کامل شبانه روز خونمون بودند. هر سال سالگرد. مادرم غذا میده. ...

خدا بیامرزه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

والا سمت ما که متاسفانه میدن هنوز ولی خیلی رسم مزخرفیه . بنده خداها عزیرشون مرده ، عزادارن بعد وسط اون ناراحتی و بد حالی باید تدارک مهمون داری و غذا دادن به مردم رو ببینن . 

تازه به نظر من برعکس باید باشه ، مثل بقیه کشورا که دوست و آشنا و همسایه برای خانواده عذاردار غذا میارن که برای چند وقت فکر پذیرایی از مهمون و شام و نهار نباشن و با آرامش بیشتری بگذرونن این دوران رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

والا اگه کسی انتظار داشته باشه چند روز بریزن خونه شون !!!! 

عجیبه به خدا توی این مملکت یکی فوت میکنه چتان حمله ور میشن ملت به خونه شون که تا دو سه تا جتازه و سکته ای دیگه جا نزارن نمیرن پی کارشون.شماها که جوانید سعی کنید کاری کنید این رسوم مزخرف از بین بده نه که بدتر بهونه گیری کنید

خسیسن. برادرم فوت کرد. کل فامیل یک هفته کامل شبانه روز خونمون بودند. هر سال سالگرد. مادرم غذا میده. ...

درگذشتگان غذا میخوان چیکار؟اون خیرات برا نیازمند ثواب داره نه فامیل بیان بخورن حرفم بزنن پشت سرش

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

پس چرا هیچ کس انجام نمیدهاین احادیث که درسته و به نفع مردم چرا بها داده نمیشه

مردم کاری میکنن که تو چشم باشه ریا باشه

مثلاخودشون ابرو باشه

کی به حرف امام گوش‌میکنه

درگذشتگان غذا میخوان چیکار؟اون خیرات برا نیازمند ثواب داره نه فامیل بیان بخورن حرفم بزنن پشت سرش

دقیقا فامیل میخوره خدابیارمزیم نمیگه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید