بچه یه بسته برا من فرستادن ک کد رهگیری بهم داد وقتی میزنم میگه بسته تحویل پست نکردید کسی اینجوری بوده تا حالا چیکار کنم من؟ الان ب آنلاین شاپ پیام دادن گفتن ک فردا میرم میپرسم
اون بسته مشکل داشته اداره پست نگهداشته فردا میره مشکل برطرف شه برات میفرسته برای من از با سلام دیروز اینطور شد رفته بود گفته بودن خوراکی داخل بسته ریخته دوباره بسته بندی کرده فرستاده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه تحویل داده نشده پس کد رهگیری رو از کجا داده بهت؟؟
اداره پست بعد از تحویل بسته و ثبتش کد رهگیری میده
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
کی بهت داد چه ساعتی؟ الان برو دوباره چک کن ببین باز میگه تحویل داده نشده است ؟ یه نیم ساعتی بعد از ثبت طول میکشه که تو سایت نشون بده
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
[QUOTE=367548764]کی بهت داد چه ساعتی؟ الان برو دوباره چک کن ببین باز میگه تحویل داده نشده است ؟ یه نیم از آنلاین شاپه ساعت ۹ صبح بوده میگم شاید سایتشون مشکل داره ک ثبت نشده