2777
2789
عنوان

دیگه تلاشی برای رابطمون نمیکنه💔 سرد شده بیایید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 71 پست
اره همونم گلمنه باهاش حرف زدم گفتم کسالت داشت یکم قبول کردن مهربون بود چون کلاس اولم هستن سخت نمگیرن

اسیی عکست میداری ببینمت

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
خوب چرا کات میکردی باهاش دلیلش چی بود وقتی اون میخواستت

بگم با خودت فکر میکنی دیوونه ای چیزیم حتما

ولی اشکال نداره(:

من بهش خیلی شک داشتم هرسری دیر جواب میداد و..

فکر میکردم داره خیانت میکنه یا با یکی هست

همیشه ترسم همین بوده و دلیل کات کردنم

از خیانت ترک شدن میترسم ..

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اخه احساس به ادم علبه میکنه اینجوری تو به پارتنر طرف علاقه نداری که یه زابطه دیگس از سر عقلت نطر ...

دقیقا شما خیلی خوب میفهمی من چی میگم نیمه ی گمشدمو پیدا کردم😂❤️

باورت نمیشه میگن ۷۰ درصد بدن انسانو آب تشکیل داده برای من احساسات تشکیل داده هی چوبشم خوردم

بگم با خودت فکر میکنی دیوونه ای چیزیم حتماولی اشکال نداره(:من بهش خیلی شک داشتم هرسری دیر جواب میداد ...

دوستی قبول کن تو خصوصی یچیز بهت بگم این تو فصا بیرون به کسیم نگو هنه گیر شه پسرا بفهمن 

دقیقا شما خیلی خوب میفهمی من چی میگم نیمه ی گمشدمو پیدا کردم😂❤️باورت نمیشه میگن ۷۰ درصد بدن انسانو ...

تاپیکا من بخون ببین تو چه باتلاقی موندم 

شماهم خیلی قشنگی عزیزم ماشالا🥰چشام ریزه یکم بخاطر همین اینطور میکشم ایده خوبیه کاشت مژه هم

اره خط چشم تپل اصلا جداب نیس اصلا