2777
2789
عنوان

دیگه تلاشی برای رابطمون نمیکنه💔 سرد شده بیایید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 71 پست
طی این یک سال خیلی منتظرش بودم فالی نبود نگرفته باشم دعایی نبود نکرده باشم با هر تق توقی به فکر اون ...

اره بابا میشه ولی  دوسش داشته باش اما نقش وابسته بازی نکن یجورایی نشه نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی  یه بار شورش در بیاری ی بار خیلی وابسته عاشق باشی  نکنه برنجونیشا برا رابطت تلاش کن اما وابسته هم نباش

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
هیچ رابطه ایی بعد کات هرگزززز مثل قبل نمیشهمثل چایی ک سرد شد، توش آب جوش بریزینه رنگ و طعمش مثل قبل ...

میدونم همه اینا میدونم..

ته داستانم معلومه ولی خب نمیخام باور کنم

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید خانم روانشناس کی بودین شما😂❤️❤️❤

خودم لنگم تو رابطم  همیشه نصیحت کن خوبیم البته شرایط زندگی من خیلی بده کاری ازم ساخته نیس

اره بابا میشه ولی دوسش داشته باش اما نقش وابسته بازی نکن یجورایی نشه نه به اون شوری شوری نه به این ...

مرسی گلم حتما هرکار از دستم بر میاد میکنم

دیگه هرچی شد شد 

همینطوره سعی میکنم نرم تر حرف بزنمخیلی دیگه مغرور بازی دارم در میارم

نه به اون شوری شوری ن ب این بی نمکی ببین کلا مردا بعضیاشون نه همشون ها مغرورن و لجباز خوششون از لجبازی میاد تو سرد باشی اون سردتر میشه ولی ب اندازه رفتارکنی اوکیه البته این نظر منه شاید اشتباه باشه

خودم لنگم تو رابطم همیشه نصیحت کن خوبیم البته شرایط زندگی من خیلی بده کاری ازم ساخته نیس

میگم واقعا چرا ادم میشینه فلسفی و عارفانه و رمانتیک کسی رو نصیحت میکنه موقع خودش که میرسه اصلا فکرش کار نمیکنه مشکل منم همینه متاسفانه

نه به اون شوری شوری ن ب این بی نمکی ببین کلا مردا بعضیاشون نه همشون ها مغرورن و لجباز خوششون از لجبا ...

عجیبن کلا همشون

حس شیشمت میگه دوستم داره یا نه هنوز؟

آآآآآ. شما همون خاله بودید ک خواهرزادتو دیر بردی مدرسه ؟ 

معلمش چیزی نگفت؟ امتحانش چی شد خوب بود؟

ببخش عزیزم در مورد سوال الان تاپیکت نظری ندارم 

خدایا ااااااااااا شکرت
ادامه دادنش فقط ب تو آسیب میزنه

خیلی وقته آسیب دیدم

ایندفعه هم ببینم چی میشه اگه مثل قبل شد

کلا دیگه سیمکارتم عوض میکنم و بیخیال همچی میشم

خیلی وقته آسیب دیدمایندفعه هم ببینم چی میشه اگه مثل قبل شدکلا دیگه سیمکارتم عوض میکنم و بیخیال همچی ...

خوب چرا کات میکردی باهاش دلیلش چی بود وقتی اون میخواستت 

آآآآآ. شما همون خاله بودید ک خواهرزادتو دیر بردی مدرسه ؟ معلمش چیزی نگفت؟ امتحانش چی شد خوب بود؟ ببخ ...

اره همونم گلم

نه باهاش حرف زدم گفتم کسالت داشت یکم قبول کردن مهربون بود چون کلاس اولم هستن سخت نمگیرن 

میگم واقعا چرا ادم میشینه فلسفی و عارفانه و رمانتیک کسی رو نصیحت میکنه موقع خودش که میرسه اصلا فکرش ...

منم اخه احساس به ادم علبه میکنه اینجوری تو به پارتنر طرف علاقه نداری که یه زابطه دیگس از سر عقلت نطر میدی و نطر درستم میدی ولی تو رابطه خودت قلبت بر عقلت منطقت غلبه میکنه