2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباهه

126 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها همسرم بیشتر از ده روزه عمل صفرا کرده و الان کامل خوب شده

خواهران نیومدن عیادت کلا و فقط زنگ زدند

هی هر روز بهم پیام دادن و امروز فردا کردند 

من هر روز بهشون گفتم بیایین

خلاصه هر روز یه بهونه آوردند 

منم خونه رو آماده کردم میوه شیرینی خریدم 

هی گفتم و اونام نیومدم فقط مادرمو برادرم اومدند

الان مامان زنگ زده گفت جمعه میان 

منم گفتم بابا من همه چیز خونه رو جمع کردم میوه و شیرینی خریده بودم الان باز باید برم بخرم خونه رو جمع مردمعلاوه بر اینا

همسرم کاملا خوب شده دیگه

مگه عیادت وقتی آدم مریضه نمیان؟

الان بعد از دو سه هفته میان؟!

شوهرمو دیروز بهم گفت کسی نیاد ها مسخره کردند،منم چیزی نگفتم

چون قبلش بهش گفتم خواهران میان هی امروز فردا کردم

خلاصه

به مامانم گفتم دیگه نیان زنگ زدند کافیه

بنظرتون کارم اشتباهه بود؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا کارتون درست بوده برادر من الان یکسالشه هنوز میان دیدنی تولدش

بچه راه افتاده حرف میزنه بعد بعضیا هنوز میان دیدنی ماهم بیکار نیستیم همیشه بساط پذیراییمون پهن باشه🤦‍♀️

خوب دلیل نیومدنشدن چی بود گاهی پیش میاد شاید همه باهم میخواستن ردیف کنن نشد بیان اما بیشتر از دوبار نباید کنسل میکردن باید جدا از هم میومدن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نه والا کارتون درست بوده برادر من الان یکسالشه هنوز میان دیدنی تولدشبچه راه افتاده حرف میزنه بعد بعض ...

والا منم همون میگم،مگه من بیکارم،الان میوه ی یخچالمو برا مهمون مناسب نیست بچه هام خوردند،شیرینی کمموندن،من باید بریم یه میلیون باز پول خرج کنم خونه رو مرتب کنم که می‌خوام بیان،مگه من بیکارم

آخه به مامانم میگه ،میگه‌چی میشه اونا وقت نداشتند،گفتم یعنی اصلا وقت نداشتند،خب الآنم من وقت ندارم

شما چرا انقدر اصرار داشتی که بیان آدمی که دوست داشت باشه خودش میاد. بعد تو این دور زمونه همه درگیریا ...

بابا من اصرار نکردم ،هر روز پیام داد میاییم،منم هر بار گفتم بیان من خونم،باز فردا باز گفت میاییم ها,گفتم باشه بیایین ،اخه چی بگم 

میگم دیگه شوهرم آدم بشدت حساس هست و حرف در میاره،منم میگفتم یعنی بیان

خوب دلیل نیومدنشدن چی بود گاهی پیش میاد شاید همه باهم میخواستن ردیف کنن نشد بیان اما بیشتر از دوبار ...

والا دلیل خاصی نبود که بگم دلیل خاصی بوده ،الکی میگفتند بزار هماهنگ کنیم

بابا من اصرار نکردم ،هر روز پیام داد میاییم،منم هر بار گفتم بیان من خونم،باز فردا باز گفت میاییم ها, ...

الان هم نیاز نیست بری شیرینی بخری اگه اومدن همون چای میوه کافیه. 

والا دلیل خاصی نبود که بگم دلیل خاصی بوده ،الکی میگفتند بزار هماهنگ کنیم

حق دلشتی ناراحت بشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه