2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارک باشه . حاضریم قسط بدیم ولی هیچ بانکی وام نمیده

فدات بشم

عزیزم وام بانکی رو بیخیال

اونا خیلی سود دارن

ما از خود سازنده قسطی خریدیم

یه وام کوچیکم از بانک رسالت گرفتیم چون سود نداره ولی بقیه بانکا نه

شمام سعی کنید سازنده پیدا کنید و مستقیم با خودش حرف بزنید نه واسطه و خونه ای رو بخرید که تو مراحل پایانی باشه یعنی تکلیفتش روشن باشه 

باهاش صحبت کنید بهتون قسطی بده

فدات بشمعزیزم وام بانکی رو بیخیالاونا خیلی سود دارنما از خود سازنده قسطی خریدیمیه وام کوچیکم از بانک ...

مرسی گلم اصلا شوهرم اهل صحبت زیاد و چک و چونه و اینا نیست. ی خونه تو دیوار دیدم میگم بریم ببینیم خونه رو میگه تا پول خونه دستم نباشه نمیرم نگاش نمیکنم  

دعا کنین برامون

ما سرمایه اولیه شو داریم همسرم زمین شو بفروشه میتونیم خونه بخریم ولی خب الان راکد شده چند ماه اصلا مشتری نیست برای زمین مون ایشالله که صاحب خونه بشی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
مرسی گلم اصلا شوهرم اهل صحبت زیاد و چک و چونه و اینا نیست. ی خونه تو دیوار دیدم میگم بریم ببینیم خون ...

حتما برید 

خونه الان تو رکوده 

ولی اگه از دکود بیرون بیاد دیگه خونه خریدن از الانم سخت تر و رویایی تر می شه

مخصوصا چون می‌گین شوهرتون کارش آزاده

اگه قسط باشه بیشتر کار می‌کنه به خاطر قسطا 

من خودم کار می‌کردم ولی نه خیلی و برام خیلی مهم نبود ولی از وقتی خودمونو درگیر قسط کردیم به خاطر پرداخت به موقع واااقعا کارمو بیشتر کردم دیگه همش کار می کنم که سر وقت هم بتونیم قسط بدیم هم یه پولی برا تجهیز کنار بذاریم

حتما برید خونه الان تو رکوده ولی اگه از دکود بیرون بیاد دیگه خونه خریدن از الانم سخت تر و رویایی تر ...

گوش نمیده هرچی میگم. نمیدونم دیگخ چیکار کنم. امروز گفتم من دیگه باید چیکار کنم سرکار ک میرم طلاهامم که دادم