2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5446 بازدید | 168 پست
آها پس اگر اینجوریه ولش واقعا ببخشید

خواهش میکنم و بعد یه چیز دیگه من شوهرم حق داره کاری برای خانوادم نکنه ولی نمیتونه بگه منم نکنم 

البته انقدر خانواده من بهش محبت میکنن احترام میزارن که اینطوری نیست 

البته فعلا 

اره داغ دلمو تازه کردی خواهررررر بخاطر همینم حتی دختراش نخواستنش یه عروسش پنج دقیقه فاصله داره باهاش ...

یعنی این مادره اینقدر بده وایی 

من عمه بابام اینجوریه اون یکی پسرش رو میخواد اون یکی نه حتی بچه های اون پسراش نمی‌خواد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اون هموروییدش و عمل کرده فوقش چندروز میمونه همه شم باید غذای اب دار بهش بدی  بعدش میره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چی کار میکنن مثلا ببین الان مامانم خوب خوبی می‌کنه اما نمیخنده تا فرد همیشه احساس معذب بودن می‌کنه ا ...

نمیدونم فقط باید خدا کمک کنه ،اخه کی دوست داره خودش خونه نباشه ،خانواده شوهر تو خونه اش مراسم بله برون داشته باشن

خواهش میکنم و بعد یه چیز دیگه من شوهرم حق داره کاری برای خانوادم نکنه ولی نمیتونه بگه منم نکنم البته ...

انشالله همین که تو بخوای بشه 

هستن مادرشوهر آیی دخالت میکنن و عروس رو دشمن می‌دونن زیاده 

ولش مهم شوهرته الان 

تکه شوهرت باهاته و می‌دونه مامان بده با تو بدون دیگه خیلی شانس داری دختر. انشالله خوشبخت بشی تا آخر عمر 

چه بد یعنی تو تو خونه نیستی بعد مراسم گرفتن توی خونت عجب

بله 

کلا وقتی خونه نیستم راحت چند روز میان میمونن،خونه هم باشم ماشاالله تعدادشون اینقدر زیاده که یکی نرفته اون یکی میاد 

من هیچ وقت نمیتونم بی احترامی کنم ولی سر این مسئله اعصابم از بین رفته 

اونا حتی نمی‌دونن از این موضوع ناراحتم 

حالا اون هموروییدش و عمل کرده فوقش چندروز میمونه همه شم باید غذای اب دار بهش بدی بعدش میره

به نکته ظریفی اشاره کردن. استاتر خوش بحالت شد فقط سوپ ابکی درست میکنی 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
فکر نکنم دو سه روز بمونه حداقل ده روزی میمونه 😬

عزیزم همرویید  از اون عملاییه که ممکنه دو ماه نقاهت داشته باشه 

کاش میگفتی من میام خونه ی شما هم مراقبتم هم مهمونا میان ازشون پذیرایی کنم

بله کلا وقتی خونه نیستم راحت چند روز میان میمونن،خونه هم باشم ماشاالله تعدادشون اینقدر زیاده که یکی ...

پس واقعا بهت حق میدم خب به شوهرت بگو 

به خودشونم یه جوری رفتار کن که حساب کار دستشون بیاد