2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5455 بازدید | 168 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه هموروئیدم عیادت داره؟

همینو بگو 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

زیاد محل نده 

مادرشوهرم عمل کرد

یه هفته رفت خونه یکی از پسراش 

بعد 

دو روز رفت خونه یکی از پسراش 

یه مشکلی برا خانواده عروسش پیش اومد ناراحت بود جاریم گریه میکرد

پاشد اومد خونه خودش 

بعدم گفت پشیمون شدم 

دختراش هم نیومدن نگهش دارن دلم براش میسوخت ولی من خودم همون موقع مریض بودم 

الانم همش غرمیرنه من باید ۴ماه استراحت میکردم کسی رو نداشتم

عجب بی معرفتی دیگه میخواد فقط چند روز بمونه بعد میخواد بره جای مادرته مادرت بود همین حرفو میزدی شوهرت هم مامانشو میخواد وقتی اون داره به مادرت احترام می‌زاره تو هم بزار مگه غذا چقدر وقت میخواد بعد میان اعیادت مریض حساب کن که عیده و آمدن عید دیدنی 

من اینطوری کنم باهام قهرمیکنن که چرا خبر ندادی

نه من داداشام‌میشناسم میدونم خودشونم اینجور راحتترن دیگه نه مزاحمشون شدم نه گفتم بدونن و اذیت نشن بخواد یه شام دعوت کنه و تو دردسر بیفته شاید زنش راضی نباشه بخواد برای من تدارک‌ببینه و وقت بذاره 

نه من داداشام‌میشناسم میدونم خودشونم اینجور راحتترن دیگه نه مزاحمشون شدم نه گفتم بدونن و اذیت نشن بخ ...

عزیزم چ مهربونی شما

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

والا  درسته سخته . ولی حالا کار ایشون به شما افتاده شما بهتره تحمل کنی چون آدم از آینده ی خودش خبر نداره شاید یه روزی هم کار شما به اونا بیافته  . مثلا چند سال پیش مامانم جراحی اورژانسی داشت غیر از من هم کسی نبود ازش مواظبت کنه . مجبور شدم سه چهار روز که بیمارستان بودم بچمو خانواده ی شوهرم نگه دارن . اونام هم هر کاری داشته باشن بدون ناراحتی من قبول میکنم 

لابد ادعاشم میشه نوه داره و دوستش داره🤧

اره زیاد ادعای دوست داشتنش میشه 

بخدا هرروز به شوهرم زنگ میزد شوهرم کنارم بود یبار نگفت بده با زنت حرف بزنم

شوهرم نزاییده بود والا 

خیلی دلم گرفت ازش 

البته همیشه همینه ها توی بارداریمم زنگ نزد بهم حتی یکبار 

ولی در عوض وقتی ماه هفت بودم پاشد اومد چندروز موند خونم منم همش خم و راست میشدم

من روزی دوتا شیاف میذاشتم بخاطر زایمان زودرس ولی اون برای یه لیوان آب هم از سر جاش پا نمیشد