2777
2789
منم نچرالمژل خیلی زشته و مصنوعیقطعا هم عوارض دارهوگرنه خانم هدیه تهرانی با اون حجم از کلاس ژل می زدن ...

بستگی داره چقدر ژل بزنی..

بعضیا اینقدر طبیعی میزنن ک متوجه نمیشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم زیادتر باشیم، تا زیبایی طبیعی تموم نشه😁

دقیقا منم نچرال بودنو می‌پسندم ولی خب آدم میتونه با محصولات خوب به پوست موهاش رسیدگی کنه و همچنین تغذیه سالم هم داشته باشه 

منم نچرالم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

یه سری مطالعاتی توی مقاله های اینگلیسی دارم انجام میدم که در آینده نزدیک دانشمندان فرایند ایجینگ رو ...

فرایندایجینگ چی هست؟من چقددوست دارم ی تغییری بکنم نچرال نچرالم شوهرم اجازه نمیده هرکی اول ابتدایی بامن بوده وچه الان ک ۳۸سالمه میبینن منومیشناسن چون هیچ تغییری نکردم کاش،راضی میشدیکم خودمولب شتری میکردم یاگونه میزاشتم

فرایندایجینگ چی هست؟من چقددوست دارم ی تغییری بکنم نچرال نچرالم شوهرم اجازه نمیده هرکی اول ابتدایی با ...

توقف فرایند پیری هست که دانشمندان روش دارن تحقیقات میکنن

خب عزیزم اگه خوشگلی که دیگه عالیه و اینکه تغییری نکردی، حتما بی‌بی فیس هستی خب به پوستت با آبرسان های خوب برس  .. ولی خب یه کم بذار بگذره شاید نظر شوهرت عوض شد و کم کم نرم شد واسه این کار ها 

توقف فرایند پیری هست که دانشمندان روش دارن تحقیقات میکننخب عزیزم اگه خوشگلی که دیگه عالیه و اینکه تغ ...

دوازده ساله ازدواج کردم راضی نشده دیگه نمیشه میگه اگه دست زدی به صورتت پاموتوخونه نمیزارم ب نظربقیه خوشگلم ولی ب نظرخودم نه.اعتمادبنفس اصلاندارم

دوازده ساله ازدواج کردم راضی نشده دیگه نمیشه میگه اگه دست زدی به صورتت پاموتوخونه نمیزارم ب نظربقیه ...

اعتماد به نفس داشته باش و خودتو زیباییتو قبول داشته شوهر منم مثل شوهر توئه کلا از تزریق اینا انقدر بدش میاد و بهم میگه نچرال زیبایی جذاب‌تری هست و هیچوقت قدیمی نمیشه شاید تا چند سال دیگه یه روش های بهتری واسه زیباتر شدن اومد مطمئنم صبر کنیم و نگهداری کنیم از اینکه شوهرت هم همینجوری میپسنده تو هم قدر خودتو بدون