سلام دوستان. جایی پیدا نکردم حرف دلم بزنم جز اینجا .من ۷سال ازدواج کردم و میشه گفت تقریبا با مادرشوهرم زندگی میکنم .مادرشوهرم اخلاقای خیلی بدی داره واقعا افتضاح .دستش کجه .وقتی میاد خونم انگار اومده رستوران .صبح میاد شب میره کار هر روزشه دختر و پسر دیگه ای هم داره ها ولی همشون انداختنش سر من از اولین روزی که اومدم مسلویت اینو انداختن سر من تا همین الان .ولی جدیدا اصلا کشش ندارم
به نظرتون حق دارم باعث با نی این موضوع رو نفرین کنم؟؟ نمیزارع خونم عوض کنم نمیزارع بیرون در بیام چون خودش تنهاس ..تو این شهر غریبم .پدرم فوت شده پشت و پناهی هم ندارم واقعا خیلی اذیت میشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر چقدر کم محلی میکنم میگم بزار کمتر بیاد نمیشه .کم محلی میکنی دعوا راه میندازه .به خودش هم که باشه صبح بیدار میشه میاد تا ۱۲شب 😒واقعا کم آوردم بخدا.همه چی هم کش میره میبره خونش
کاشکی اگر واقعا داری اذیت میشی یه اقدام جدی انجام بدی
چنذ بار گفتم به شوهرم به خانوادش .گفتم همش که به من نمیرسع این .اصلا به روی خودشون نمیارن حتی شوهرم هم تهدید کردم که میزارم میرم .ولی میترسع از خانوادش نمیتونه چیزی بهشون بگه
ببین البته به این موضوع هم توجه کن که همسرت هم ممکنه بین تو خانوادش گیر کنه واذیت بشه ....یک کاری کن ...
میدونم ولی چیکار کنم آخه از دست مامانش آسایش نداریم نمیزارع کوچ کنم برم راحت شم .بخاطر تنهایی خودش منم اسیر کرده اینجا کلی هم اذیتم میکنه وسیله هام میدزده وقت بی وقت میاد خونم