2777
2789
عنوان

ازدواج کسی که یکبار طلاق گرفته با پسر مجرد درسته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست
این حرفارو از کجاتون درمیارییین مگه کالایی که دست دوم باشی الان😐طلاق گرفتی که گرفتی از خدات که نبود ...

بحث ذهنیت و شخصیتی هست که شکل گرفته 

اسی سابق ۷سال زندگی متاهلی داره که اون اقا نداشته 

اسی پخته و با تجربه‌ست اما اون اقا نه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث ذهنیت و شخصیتی هست که شکل گرفته اسی سابق ۷سال زندگی متاهلی داره که اون اقا نداشته اسی پخته و با ...

مشکلمونم همینه

اون شبیه دوس‌دختر‌پسرا رفتار میکنه اما من دنبال رفتارای زن و‌شوهری ام مثل حمایت مرد بودن ولی اونارو توش نمیبینم

بله باید بریم مشاوره بهترین راه حلهعدم تفاهم من خیلی حساسم خیلی

پس خیلی دقت کن چون حساسی همینجور که گفتم چون اون آقا مجرد بوده شاید یکم بعضی جا نتونه درست درک کنه خودم آقا هستم که اینو میگم بهت 

مشکلمونم همینهاون شبیه دوس‌دختر‌پسرا رفتار میکنه اما من دنبال رفتارای زن و‌شوهری ام مثل حمایت مرد بو ...

خوب شما که به گفته خودتون حساس اید 

در در زندگی متاهلی با ایشون مدام ناراحتی روحی پیدا میکنید چون حمایتی درحد انتظارتون نداره 

با پسر محرد ؟

این کارو نکن من خواستگارم مجرددبود قبول نکردم 

باید با هم درد خوت ازدواج کنی

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃