2777
2789
عنوان

ازدواج کسی که یکبار طلاق گرفته با پسر مجرد درسته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست

به نظر من که مشکلی نداره طرف با ۲تا بچه میره زن مجرد میشه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۴ سالمه ۷سال اونم ۳۷سالشه

به نظرم‌مشکلی‌نیست

ولی کاملا با ذوق‌و شوق رفتار‌کن انگار بار اولته و نزن تو ذوق نامزدت که من حوصله ندارم من نمیخام من تجربه کردم

بهش بگو تو هرچی بخای همون مراسم رو میگیریم و ...

جهزیه هم اره دیگه باید ببری

❤Che khobe ke daramet

اسی همونی هستی که توتاپیک خزبازیای دوران عقدپیله کردی به اون دختره که وقتی شوهرش بوسش کرداونم چک زدزیرگوشش؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خیلیا هم تو دوستی با پسر انواع رابطه ها رو دارن نمی‌دونم شاید فرق داره

رابطه جنسی داشتن  با یکی فقط با زندگی زیر ی سقف خیلی فرق داره از نظر تجربه

به نظر من اشکالی نداره هاکه باهم ازدواج کنن ولی از نظر تجربه دوستی با ازدواج فرق داره حتی اگه تو دوستی باهم رابطه جنسی داشته باشن ،مسافرت برن و..

❤Che khobe ke daramet
خب اونارو کسی نمیدونه ولی منو همه میدونن ممکنه ته فکرشون اذیت شن

به نظرم پسره باید اینو «غیرمستقیم» از خانوادش بپرسه ببینه نظر خانوادش چیه شما تکلیف تونو مشخص کنید بدونید راهی که دارید میری با چه موانعی رو به رو میشید 

معلوم نیس افکار ما و اون خانواده یکسان هست یا نه 

فقط در باتلاق سردرگی و ترس از اینده دست پا میزنید  

نه ۷سال زندگی‌کردم

اینکه سنتون نزدیک همه و نسبتا کم هم نیست خوبه اینکه بچه نداری هم خوبه ولی اینکه ۷ سال زندگی کردی یکم جای بحث داره چون دیدگاه شما تجربه ۷ سال زندگی مشترک رو داره ولی اون اقا تجربه نداره به نظرم برید مشاوره 

طلاق ازدواج اول برا چی بوده؟