2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

848 بازدید | 41 پست

شوهر من به مناسبت روز پدر جایی دعوت شده، جمعه ساعت ۸ صبح 

می‌تونه چند نفر رو با خودش ببره، بهم گفت میای گفتم نه

گفت می‌خوام پدر و مادرت و مادر خودمو ببرم گفتم اوکی ، اما من نمیام 

به خانواده م گفتم ، گفتن ما نمیایم ، چون مهمان داریم و .....

زنگ زدم بهش که مامانم اینا نمیان و مهمان دارن ، گفت خودت چی؟ گفتم منم حوصله ندارم ، می‌خوام بخوابم 

گفت خب باشه مامانمو داداشمو میبرم ، گفتم باشه 

حالا زنگ زده ناراحت شدم ازت چرا گفتی حوصله ندارم ، چرا اینجور حرف میزنی، چرا واست مهم نیست و... 

من شاغلم هر روز هفته ۲ شیفت کار میکنم، یه روز جمعه تو خونه م اونم فقط صبح ها 

من حوصله مادر شوهر و برادر شوهرمو ندارم، خوشمم نمیاد جایی برم که اونا هم باشن، الآنم می‌دونم شوهرم چرا دوست داره منو خانواده م باشیم ، چون پدر نداره، میخواد بگه من بجای پدرم از مادرم تشکر میکنم که واسه من پدری کرده و میخواد اینو نشون منو خانواده م بده 

آقا حالا ناراحت شده ، منم بهش گفتم ناراحتی ندارم عزیزم ، چرا هر چی میگم میگی چرا گفتی و .....

گفت هیچی بیخیال 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما و شوهرت دوتایی برید . حالا روز مرد یه روزه یه روز جمعه نخواب بخاطر شوهرت . ولی اگه میگه حتما باید مادرش باشه و بخاطر این نمیرین که بحثش جداست و حق داری

...🥀🍂

یکم سخت گرفتی هر جمعه که نمیخواستی بری حالا یه روز از خوابت میزدی بعد از ظهر میخوابیدی . روز مرد هم هست کاملا بی توجهی کردی بهش حالا اگر بر عکس بود میگفتی توجه نکرده بهم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚