2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 41 پست
عزیزم شوهرم شغلش جوری هستش که هر جمعه این سمینار رو می‌ره یعنی من هر وقت دوست داشته باشم میتونم همرا ...

اگه ناراحتیشون براتون مهم نیست پس مطرح کردنش اینجا چه کمکی می‌کنه بهتون شما که تصمیم تون گرفتین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا چی میشه ازمامانش پیش شما تشکرکنه؟به نظرم باید بری

بخاطر اینکه تو این یکسالی که ازدواج کردم مادر شوهرم روانیم کرده بس که گفته من شوهر نکردم ، موندم بالا سر بچه هام، من پدرشون بودم، من سختی کشیدم و ‌....

انگار من پدر شوهرمو کشتم 

یه چیزی می‌دونم که میگم نمی‌خوام باشم 

چون از دیروز که متوجه شد قراره تو این سمینار ویژه برنامه روز پدر رو بگیرن ، گفت خانواده هامون بیان و ...

حالا بخواد قدرت نمایی کنه یا خودشو بزرگ نشون بده

چ اشکالی داره یکم کوتاه بیای دل ب دلش بدی؟ بخدا زندگی کوتاه تر از ایم حرفاس ک بخاطر اما و اگر هوای دل همو نداشته باشیم 

اون دلش میخواد تو بیای ک بهت گفته دلخور

بخاطر اینکه تو این یکسالی که ازدواج کردم مادر شوهرم روانیم کرده بس که گفته من شوهر نکردم ، موندم بال ...

میفهمم ولی دل شوهرت مهم تره

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
حالا بخواد قدرت نمایی کنه یا خودشو بزرگ نشون بدهچ اشکالی داره یکم کوتاه بیای دل ب دلش بدی؟ بخدا زندگ ...

عزیزم گفت چرا گفتی حوصله ندارم، من اسم دو نفر رو رد کردم و داداشمو مامانم ( یعنی اصلا اسم تو رو رد نکردم) فقط خواستم تو دلم نمونه واسه همین گفتم چرا میگی حوصله ندارم 

عزیزم شوهر من شغلش جوری هستش که هر جمعه سمینار دعوت میشهیعنی من جمعه های آینده هم میتونم همراهش برم

یعنی هر هفته میگه همراهم بیا ؟ اگر حتی اینجوره حالا این یکی که روز مرد بود میرفتی . یه ذره بی سیاستی کردی گاهی همین محبتای کوچیک هزارتا کار میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی هر هفته میگه همراهم بیا ؟ اگر حتی اینجوره حالا این یکی که روز مرد بود میرفتی . یه ذره بی سیاستی ...

نگفت حتما بیا 

گفت اگر دوست داری بیا ، دیشب که گفتم نمیام ، گفت خب من اکرم کسی نیومد مادرمو میبرم 

گفتم باشه 

حالا میگه چرا گفتی حوصله ندارم، از کلمه حوصله ندارم بدم میاد

نگفت حتما بیا گفت اگر دوست داری بیا ، دیشب که گفتم نمیام ، گفت خب من اکرم کسی نیومد مادرمو میبرم گفت ...

عیب نداره سخت نگیر دیده هیچکس نمیاد خورده تو ذوقش کمبود توجه گرفته مال تو به چشمش اومده . 😉😁😁 اگر میتونی برو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عیب نداره سخت نگیر دیده هیچکس نمیاد خورده تو ذوقش کمبود توجه گرفته مال تو به چشمش اومده . 😉😁😁 اگر ...

شوهرم خیلی گناه داره بخدا بعضی اوقات دلم میسوزه واسش

اما از اینکه میخواد رابطه با مادر و برادرشو بکنه تو چشم همه بدم میاد 

مثلا با مادرش دعوا داره، جلوی من یه جووووری فیلم بازی میکنن و نیفته رو دست مادرش میبوسه و ‌..... 

یا برادرش که دیگه زندگی واسم نذاشته، تو تاپیک های قبلیم هست 

می‌دونم الآنم یه داستانی داره که میخواد حتما همین جمعه ببرشون ، منم عمدا گفتم نمیام که روانم آروم باشه