2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 190 پست
عزیز شمام کم لطفی نکن بچه ک هی بخواد حسرت بخوره میخوره کی این چرخه ثروت اندوزی از بین میره ؟در ضمن خ ...

نهههه بحث پول نیستت

اتفاقا من معمولا هرچی بخوام می‌خرن

ولی کاش نمیخریدن بجاش رفتار بابام باهام مثل آدم بود

عاشق گربه ها🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمه شوهرش مصرف کننده س ۴ می بارداره 😑نمی‌دونم بچه ها رو میاره عذاب بده یا چی خواهشاً نگید خدا رو ...

اصلا خدا روزیش رو هم داد سلامت روانشون رو چیکار کنن 

بابای که یکسره دستش مواد رو چیکار کنن مادر بی عقلی که با یه بابای معتاد چهارتا چهار تا میاره رو چیکار کنن 

وا چه حرفها سلامت روان ندارن ارزوی بچه هم بمونه به دلشون ؟پول ندارن ارزوی بچه رو هم‌به گور ببرن ؟سل ...

وا آره معلومه که کسی که سلامت روان نداره تا زمانی که درمان نشه باید آرزوی بچه دار شدن بمونه رو دلش. 

چه حرفا می‌زنید 

خانمه شوهرش مصرف کننده س ۴ می بارداره 😑نمی‌دونم بچه ها رو میاره عذاب بده یا چی خواهشاً نگید خدا رو ...

خدا عقل داده متاسفانه

بجای عقل تاپاله دارن توی مغزشون

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

به خصوص که تو سن بالا هم بعضی ها بچه میارن 😶الان مامانم من که چهارمین بچشم تو سن ۴۳ سالگی حامله شد

مامان من ۴۰ سالش بود اما واقعا برای خواهرم کم نذاشتن از تک بچه هام بهتر بزرگش میکنیم بهترین لباس بهترین سرویس خواب بهترین خورد و خوراک

پدر مادر باید مسئولیت پذیر باشه بنظرم اینجوری حتی اکه اهلاقشونم بد باشه سعی میکنن خودشونو اصلاح کنن

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ