2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمونی دادمارو نگفت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من ناراحت میشم من براشون همه کار کردم شاغلم بخدا کم نمیزارم براشون برا زندگیمم صدمو گذاشتم خونه و ...

به خاطر همین لطف هایی که بهشون کردی بهت احترام نمیذارن چون بیشتر از ظرفیتشون بوده.خوبی هات و خرج همچین ادمایی نکن به شوهرتم بگو وقتی خانوادت بهمون احترام نمیذارن دیگه حق نداری کاری براشون کنی .رفت و امد و کم کن و فاصله بگیر ازشون

ما هم یکی رو داریم حدالامکان سعی میکنم جدا دعوتش کنم.خودش متوجه نیس ولی زبونش تنده بقیه رو ناراحت میکنه.بارها هم گلایه کرده منو چرا با بقیه دعوت نمیکنی.رومم نمیشه بگم چرا.مادرشوهر شمام الان حتما یه دلیلی داره اگه صرفا بدجنسی بود که کلا نباید دعوتتون میکرد

ببین شاید جاری کوچیکت داستان درست کنه. 

من ی‌جاری‌داشتم کلا‌با من و مادرشوهرم مشکل‌داشت الکی. مادرشوهرم متوجه شدم یکی‌دوبار اونارو میگه مارو نمیگه.  البته اونم خووووب حالشونو جا‌اورده. کاری‌کرده ک روشون نمیشه توفامیل‌حرف‌بزنن. الانم دارن طلاقش‌میدن.  

parasoo1989@

اگر پرسیدی بعد بیا اینجا دلیل رو بگو که مادرشوهرت چه دلیلی آورده برات ...

من حس میکنم درد و دل های شما با همسرتون به مادرش انتقال داده شده و مادرش فکر میکنه شما به کوچیکه حسودی میکنی و میترسه این حسادت ها باعث کدورت بین خودش و شما بشه !

برو ولی سنگین باش 

زیاد صحبت اینا نکن 

از این ب بعد هم حریمارو حفظ کن زیاد صمیمی نشو

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
به شوهرم بگم میگه خونه خودشه دلش میخاد دعوت کنه جدا جدا

شوهره منم اینجوری‌بگه منم همین کارو میکنم و میگم خونه خودمه نمیخوام باهم بگم. 

منم جاریام کلا کسی‌ رو راه نمیدن خونشون چییییییی بشه دیگه . سری‌اخر‌ ب همسرم گفتم خاله دایی مادرپدرتو دعوت میکنم اما‌ داداشت اینارو نه. بعدا کسی‌گله نکنه. مادرت نگه چرا‌ . که اگرم گف مستقیم میگم مگه مارو دعوت میکنن ک من بکنم.  

ببین من ازوقتی‌رک شدم تو حرفام تو رفتارم مدل‌مادرشوهرم ایناام عوض شده. بهترشدن. از اول باید چشممو میبستم مثل‌جاریام رفتار میکردم اینا میترسیدن. اما خب تو فرهنگ و اخلاقم نبود

parasoo1989@

شاید قضیه برعکسه مثلا مادر شوهر من هر وقت خانواده دامادش میومدن خونش سعی میکرد یه جوری ما رو بپیچونه که ما نریم و همین باعث دلخوری و دعوا بین خودش و شوهرم شد اما من حدس زدم چرا و بعد فهمیدم حدسم درست بود از خواهر شوهر بزرگم شنیدم پدر شوهر خواهر کوچیکه معتاده و خانواده بی کلاسی دارن مادر شوهرم نمی‌خواست اونا رو نشون من و شوهرم بده 

مادرش چی‌گفته بود درجواب

متدرش گفت وای بقرآت خدا شاهده شما برا من خیلی عزیز تر از بقیه هستید من قصددی نداشتم پام درد میکرد همسرمم گفت پات برا ما فقط درد میکرد گفت وااای نگو خدا میدونه تو تاج سر مایی 

فقط به حرف ولی تو عمل چیز دیگه نشون میدن همسرمم گفت باشه ولش کن خداحافظی کرد و دیگه هیچی نگف به من گفت اگر اذیتی یا ناراحت دیگه رفت و آمد نکن 

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم