2777
2789
عنوان

من هنوز از کرونا نیومدم بیرون

223 بازدید | 16 پست

هنوزم ماسک میزنم هر جا میرم(البته آسمم بی تاثیر نیس)

دستامو خیلی میشورم

یکی مریض باشه بیاد پیشم دیوونه میشم 

حتی امروز رفتم امتحان دادم میگرن داشتم باید عینک میزوم عینک ساطع کننده نور دیگه چون بخار میکرد ماسک نزدم استرس گرفتم مریض بشم

ازونجایی که خیلی هم زود مریض میشم بخاطر گلبولای سفیدم که کمن

مشاورم نمیتونم برم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
ما هم هنوز دستامونو ضدعفونی میکنیم از موقع کرونا

نزدیکانم از دستم خسته شدن😂😑

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها سودی که کرونا داشت این بود که باعث شد بابام و مامانم ، برای اینکه دیگه ماسک نزنم دماغم و عمل کردن 🤣🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بابا ماده ضد عفونی از پوست جذب میشه واسه بدن کبد و ریه و لوزلمعده...، ضرر داره جزء در موارد ضروری نزنید و دستاتون و بیش از حد نشورید مایع دستشویی هم ی ماده شيميايي لطفا ب این مسائل هم دقت کنید 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بابا ماده ضد عفونی از پوست جذب میشه واسه بدن کبد و ریه و لوزلمعده...، ضرر داره جزء در موارد ضروری نز ...

ضدعفونی کننده نمیزنم

تو خونه دستمو با اب خالی خیلی میشورم و از بیرون میام با مایع میشورم

ضدعفونی کننده نمیزنمتو خونه دستمو با اب خالی خیلی میشورم و از بیرون میام با مایع میشورم

خب اینکه عادیه مشکلی نیس ما هم از بیرون میایم با مایع میشوریم 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

دکتر گفته گلبولات کمن؟

کم نیستن ازمایش دادم از پارسال کمتر شده بود ولی هنوز تو محدوده نرمال بود

تو چند روز اینطوری من ۴ سال شکل زندگیم اینطوره

میگم که از کووید همینطوری موندنم و عوض نمیشم