2777
2789
عنوان

چطوری بعضی زنا کتک میخورن از شوهراشون برام خیلی سواله❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست
وای من ی پسر دایی دارم خدا شاهده ۲ متره هیکلش اندازه خره بلانصبتش من بدبخت لاغر مردنی ی بار الکی س ...

واقعا متوجه نیستی که پسر داییت نمیخاسته بزنت و باهات مدارا کرده؟زور مردا خیلی بیشتره متاسفانه و اگرم عصبانی باشن که دیگه چند برابر میشه،اگه تو حالت عصبانیت بخای بزنیشون وحشی تر میشن و ممکنه بدتر بزنن بهترین کار اینه سعی کنی فرار کنی که کتک نخوری

واقعا متوجه نیستی که پسر داییت نمیخاسته بزنت و باهات مدارا کرده؟زور مردا خیلی بیشتره متاسفانه و اگرم ...

الان بحث من سر  مدارا و اینا نیست شما میگی میدیدمت اگ میزدت میگم مگ‌من برای کسی دعا کردم ک تو حالت کتک خوردن ببینمشون از سر دلسوزی اومدم ی تایپک زدم عجایب نینی سایتو دارم میبینم واقعا ...🥱🥱

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367541939]زور نمیخاد ی دندون تیز و ی مشت میخاد و ی لگد با دندون دستشو گاز بگیر یا ماشو با مشت  عزیز جانم مشت مرد نخورده تو سرت 

ببین دختر عمو با شوهرش دعوا میکنه  شوهرش با مشت زد تو سرش که تا ۱۰ روز بیهوش بود 

عزیزم شما اصلا طرز بیانت مناسب نیستا اونوقت میدیدمت ینی چی ؟ مگ من از خدا برای شما همچین چیزی خواستم ...

طرز بیانم نه توهینی داشت و نه مورد بدی!

ضمن اینکه هیچ جای حرفم چنین منظوری نداشت که همچین چیزی رو برای شما خواسته باشم.

اما اینکه شما موقعیتی که توی شوخی  و اطمینان خاطر اون پسر رو زدید رو با موقعیتی که یه مرد به قصد کشت زنش رو میزنه مقایسه میکنی اینه که نامناسبه. داغ گذاشتن به دل اونی که به هر دلیل قدرت دفاع از خودش رو نداره و زخم زبون زدن بهشه که نامناسبه.

شما فقط در صورتی حق داری اونا رو محکوم کنی که توی موقعیت کاملا مشابه اونا از خودت دفاع کرده باشی.