2777
2789
عنوان

چطوری بعضی زنا کتک میخورن از شوهراشون برام خیلی سواله❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 51 پست
اصلا نمیشه حتی زور ضعیفترین مرد با قویترین زن مقایسه کرد.واقعا مردها قدرت بدنیشون زیاده

بزن وسط پاش اگ  زورش اندازه مورچه نشد تضمین میکنم ینی😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکن زورشون نرسه یا اگه مقابله کنن به شکستگی و حتی اتفاقای بدتر منجر بشه یا مثلا شوهره از طریق بچه ب ...

بابا بزنی وسط پاشون دیگ زوری براشون نمیمونه بخدا بگیری موهاشونو بکنی و شکمشونو گاز بگیری درد بی درمون میگیرن😂

تو چون اینو تجربه نکردی که خدا نکنه هیچوقت تجربه کنی اینطوری میگی دوست عزیزمردا خیلی زور دارن با یه ...

وای من ی پسر دایی دارم خدا شاهده ۲ متره هیکلش اندازه خره بلانصبتش  من بدبخت لاغر مردنی  ی بار الکی سیلی زد بهم چنان زدمش چنان زدمش بدبخت ب گوه خوردن افتاد😂😂 حتی پارتنرمم زور بگه میزنم میمیره🤣🤣🤣🤣

مگه میشه تا حالا ندیده باشی ضعف قدرت یه زنو در برابر یه مرد؟؟؟اونی که دست بزن داره مطمئن باش قدرتش ز ...

مجردم عزیزم و تو خانوادمم همچین چیزی تاجالا ندیدم خدارو شکر 🥲 

مجردم عزیزم و تو خانوادمم همچین چیزی تاجالا ندیدم خدارو شکر 🥲

نگفتم تو خانواده،تو جامعه تو فیلما مستندا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بابا بزنی وسط پاشون دیگ زوری براشون نمیمونه بخدا بگیری موهاشونو بکنی و شکمشونو گاز بگیری درد بی درمو ...

گفتنش راحت عزیزم ولی خب من اگه شخصا باشم و کسی کتکم بزنه دست خالیم نتونم با وسیله ای چیزی به طرفم حمله میکنم حتی اگه به قیمت بدی برام تموم شه البته مادر من خیلی سختی کشید بخاطر بابام برای همین من کشش اذیت شدن اصلا ندارم 

ولی گفتنش برات راحته چون تو شرایطش نبودی خداروشکر اگرم بودی شوهرت خودش مراعات کرده.

من یبار با همسرم دعوا گرفتم نزدیک پریودی هار شدید بودم جنون وار بهش حمله کردم سر ی حرف کوچیک انقد زدمش بقول شما وسط پاش انقدن مشت و لگد پروندم ولی آخم نمیگف میگف بسه. فرداییش دوروز خوابیدم چرا؟چون بدنم کلا درد میکرد من اونو زده بودم ولی بدن خودم درد میکزد.اصن ی وضعی بود نمیتوسم پاشم کل عضله های بدنم خشک شده بود.از کتک خوردنم بدتر بود.ولی همسرم چی هیچی انگار نوازشش کردم 

❤️❤️❤️

ولی گفتنش برات راحته چون تو شرایطش نبودی خداروشکر اگرم بودی شوهرت خودش مراعات کرده.من یبار با همسرم ...

مجردم فداتشم. ن کلا نباید نگا کنن تا مرد بزنتشون باید از خودشون دفاعوکنن

همون پسرداییت اگر خشمش میومد بالا و قصد میکرد به قصد کشت بزندت اونوقت میدیدمت

عزیزم شما اصلا طرز بیانت مناسب نیستا اونوقت میدیدمت ینی چی ؟ مگ من از خدا برای شما همچین چیزی خواستم من دارم‌میگم باید دفاع کنن حقشون نیست کتک بخورن بعد شما میگی میدیدمت؟ خدا نیاره روزیو ک من از کسی کتک بخورم