2777
2789
روزانه چقدر میخوندی

من خودم تست نمی زدم فقط درسای روزمو میخوندم ولی خب تو بزن مثلا ریاضی سوال خارج از کتاب کارکن ما تو مدرسه خیلی کار میشه ولیخیلی جوش نزن  منم اول خیلی میترسیدم ولی خب اونقدر سخت نبود من فقط هفته آخر بکوب خوندم 

اسی ایشون راست میگهسخت نیست بستگی به منطقه داره و بچه هاشمن تیز ریاضی و انسانی و اوردم فکرکن درس نخو ...

منم تجربیم تو منطقه ما کسایی که ریاضی تیزهوشان قبول شدن تراز و معدل من ازشون بهتر بود ولی چون رشته ها متفاوت بود قبول نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم تست نمی زدم فقط درسای روزمو میخوندم ولی خب تو بزن مثلا ریاضی سوال خارج از کتاب کارکن ما تو م ...

منم فقط در طی سال خوندم بدن هیچ تست زدنی

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌