2777
2789
من نوبت اول مریض بودم 18.30 شدم دوم بالا 19.80 میشم شانس قبولی هست

همینقدر بگم به معدل زیاد ربطی نداره 

من معدل سال نهمم ۲۰ بود همین امسال قبول نشدم نمونه الان دارم تو مدرسه عادی دهم میخونم 

....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو چه حساب آخه یکی گفت ببینن نوبت اول 18 شدی نمی شه

من پارسال شاهد بودم امسال نمونه قبول شدم تیزهوشان سخته از نهم بخوای قبول شی چون خیلی ظرفیت کمه چه با معدل بالا چه ۱۸ ولی نمونه اگه یکم بخونی و تست بزنی قبولی بعدم بستگی به رشته داره رشته ریاضی حتی تیزهوشانم قبولیش راحته چه برسه به نمونه چون متقاضی کمه و معدل هم پایانی نوبت دوم تاثیر داره بقیش مهم نیس

رو چه حساب آخه یکی گفت ببینن نوبت اول 18 شدی نمی شه

چی نمیشه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

شانس قبولی چقدره

اصن ب این چیزا نی زیاد

ازمونتو خوب بده. هدفت نمونه س یا تیز؟  نمره خرداد نهمت و حساب میکنن فقط، نگران نباش

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

آها نمونه دولتی رو میگید؟

مگه یه آزمون نداره؟معدل هم مهمه ؟

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

تو منطقه ما فقط همین مدرسه رشته ریاضی داره

تو شهرستان ما مدارس خاص فقط نمونه تیزهوشان ریاضی دارن بقیه مدارس عادی ولی خب خیلی راحت تره قبولی تو رشته ریاضی چون متقاضی کمه البته بازم با توجه به محل زندگی خودمون دارم میگم ولی خب بازم خیلی نترس نگران نباش یکم تلاش کنی قبولی

من پارسال شاهد بودم امسال نمونه قبول شدم تیزهوشان سخته از نهم بخوای قبول شی چون خیلی ظرفیت کمه چه با ...

اسی ایشون راست میگه

سخت نیست بستگی به منطقه داره و بچه هاش

من تیز ریاضی و انسانی و اوردم

فکرکن درس نخونام اورده بودن 😂😂😂 ولی درعین حال یه سریا که باهوش تر بودن هیچکدومو نیاوردن

تیز منطقه خودمون تجربیو نیاوردم مناطق اطرافو اوردم ولی خب چون اولویت بندی بود همون نمونه تجربی و رفتم. حتی تراز نمونه تجربی از بقیه رشته ها بیشتر بود

تو چه رشته ای هستی؟ من تجربیم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
شانس قبولی چقدره

ازمونتو خوب بدی با نهایی خردادو صددرصد