2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی باهاش رابطه داره؟😳 این چه حرفیه؟ خودت انتخاب میکنی که وکیل سرپرستت باشه

یعنی اونقدر بلدی که تو دوران کارآموزی پرونده بر میداری؟ وکیل سرپرست یادت داده یا خودت با درس خوندن این قدر ماهر شدی؟

خدا جون شکرت 🥰❤️
بعدم من وکیل سرپرستم خانومه وکیل خانوم انتخاب کن ولی واقعا این چه طرز فکریه مگه همه وکیلا بدن؟؟😐

نه منظورم این نیس نمیتونم چجوری بگم

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
خب بامنطق خودت بسنج معمولا ک چرته

چون خودم طرف رو دوست دارم منطق لامصب ام کار نمیکنه تو تایپکای قبلیم توضیح دادم 

من خیلی ذوق دارم کیف وکالت از اینا که آرم داره خریدی برای خودت؟(:

ارم دار نه دوس ندارم فقط یه کیف کلاسوری دستی گرفتم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

یه عده از خدا بی خبر ایطوری وجهه مشاغل رو خراب میکنن

من خودم حقوق میخونم 

ولی یه موضوعی پیش اومده اصلا نمیتونم فکر کنم

یعنی اونقدر بلدی که تو دوران کارآموزی پرونده بر میداری؟ وکیل سرپرست یادت داده یا خودت با درس خوندن ا ...

آره بابا پرونده های سنگین که نیس بعد ده سال درس خوندن دیگه اونقدرا بلدی که بتونی یه چنتا پرونده رو برداری البته من با وکیل سرپرستمم کلا مشورت میگنم ولی خب شریکی نیس کارمون

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...