2777
2789
عیبی نداره ماهی رو هر وقا از آب بگیری تازست منم ۲۵ سالگی ارشدمو گرفتم ولی از ۲۸ سالگی شروع کردم برا ...

عزیزم من الان ۳۵ سالمه خیلی دوست دارم رشته ی حقوق  بخونم و بعدش آزمون وکالت بدم،  بنظرت دیر نیست؟

چند سال طول میکشه تا بتونم وکیل بشم و پرونده های کوچیک بگیرم

عزیزم من الان ۳۵ سالمه خیلی دوست دارم رشته ی حقوق بخونم و بعدش آزمون وکالت بدم، بنظرت دیر نیست؟چند ...

والا کانون وکلا که سقف آزمون دادنش نهایت تا ۴۰ سال هس ولی مرکز وکلا فک کنم تا ۶۰ هم میتونی، آره بشین برا کنکور بخون یه ۴ سال که طول میکشه لیسانس بگیری یه سالم بخون برا آزمون حداقل ۵_۶یال زمان میبره اگه آشنایی داری که با واسطه از اون پرونده بگیری خب خزیلی کارت راحتتره وگرنه به خرده شاید طول بکشه وارد بازار کار بشب

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط دادگاه برا گزارش نویسی یه روز در هفته هسا دفتر وکیل سرپرست من دو روز در هفته میرم پیگیری و پروند ...

عزیزم دوران کارآموزی میشه درآمد کسب کرد؟

من دانشجو حقوقم دارم درس میخونم ولی خیلی دوست دارم بتونم یه درآمد کوچیکی داشته باشم از الان یا حداقل تا زمان ازمون

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

عزیزم دوران کارآموزی میشه درآمد کسب کرد؟من دانشجو حقوقم دارم درس میخونم ولی خیلی دوست دارم بتونم یه ...

آره وقتی کارآموزی به جز یه پرونده های خاص میتونی بقیه پرونده ها رو بگیری با پایه یک فرقی نداری عملا زمان دانشجویی نمیدونم ولی زمان کارآموزی چون مروانه کارآموزی داری میتوتی کار کنی

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

آره وقتی کارآموزی به جز یه پرونده های خاص میتونی بقیه پرونده ها رو بگیری با پایه یک فرقی نداری عملا ...

چقدر خوب 

خوشحال شدم باز 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار