2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخام کیفری اطفال ونوجوانان بخونم نظرت چیه کارآموزی هفته یک روزه؟

آره هفته ای یه روزه، کیفری اطفالم بد نیس خودم کلا گرایش خصوصی رو از همش بیشتر دوس دارم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من میخام کیفری اطفال ونوجوانان بخونم نظرت چیه کارآموزی هفته یک روزه؟

فقط دادگاه برا گزارش نویسی یه روز در هفته هسا دفتر وکیل سرپرست من دو روز در هفته میرم پیگیری و پرونده و اینا هم هس عملا بیشتر وقتم میره

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

خب چیزی هم بهت یادمیدخ وکیل سرپرست؟میفرستت دادگاه؟!وکیل سرپرست خواهرم فقط لاس میزد

نه من خودم چنتا پرونده داشتم با اون اشتراکی کار نکردم گاهی مثلا پیگیری جایی داشته باشه میگه مثلا برو فلان جا کلا پرونده نمیده من پرونده هام مال خودم بودن

خب خودت از کجا پرونده میگیری؟درآمدم داری؟

با واسطه از آشنایان، البته یه موردش تو محیط دادگاه گیرم اومد

ارشد_کارآموز وکالتم

عزیزم یه سوال 

ایا هر وکیلی کارآموز خانم داره باهاش رابطه داره؟

شما انتخاب میکنی کارآموز چه کسی باشی؟

اصلا میشه راهنماییم کنی که در چه حد صمیمیت هست بین کارآموز و وکیل 

توروخدا سواله برام

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
عزیزم یه سوال ایا هر وکیلی کارآموز خانم داره باهاش رابطه داره؟شما انتخاب میکنی کارآموز چه کسی باشی؟ا ...

یعنی چی باهاش رابطه داره؟😳 این چه حرفیه؟ خودت انتخاب میکنی که وکیل سرپرستت باشه

عزیزم یه سوال ایا هر وکیلی کارآموز خانم داره باهاش رابطه داره؟شما انتخاب میکنی کارآموز چه کسی باشی؟ا ...

بعدم من وکیل سرپرستم خانومه وکیل خانوم انتخاب کن ولی واقعا این چه طرز فکریه مگه همه وکیلا بدن؟؟😐