2777
2789
عنوان

اگه بچه نیارم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 39 پست
چی باعث میشه آدم پشیمون بشه .اگه نتونم نیازاش برآورده کنم چی اگه خودشو با بچه های دیگه مقایسه کنه چی ...

تو رو خدا نیار پدر مادر من اینقد غضه ما رو میخورن مریض شدن خواهرم با دکترا ملی بیکاره،سی سالمونه هنوز مجردیم وهزار دلیل دیگه تو رو خدا بچه نیاار

بچه ضامن پیری کسی نیست صدها نفر تو خانه سالمندان یکی هشت تا و نه تا بچه دارناگه اماده این مسئولیت ن ...

تا چند سالگی میتونم بچه دار بشم .اگه شرایطم مثلا تو ۳۵ سالگی اوکی بشه اون وقت دیر نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا چند سالگی میتونم بچه دار بشم .اگه شرایطم مثلا تو ۳۵ سالگی اوکی بشه اون وقت دیر نیست؟

نه. تا 40 عالیه. چن سالته؟شوهرت کارش چیه؟ البته اگه دوس داری بگی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

منم بچه ندارم البته ما میخواستیم ولی نشد. دغدغه هزینه هاش رو هم دارم . از طرفی دوست داشتم خانواده بزرگتری داشته باشم. تنها کسایی که تو فامیل بچه ندارن ما هستیم و همیشه هم بخاطر بی بچگی مسخرمون میکنن

صد در صد همینه اسی ممکنه از لحاظ روحی هم بیمار شه تو به مادر خوبی هستی که به فکر ایندشی تا لذت خودت ...

برام دعا کن الان خیلی همه چیم بهم ریخته .من خودم خیلی حسرت کشیدم تو بچگیم که میگم کاش منو ب دنیا نمی‌آوردن الان بود و نبودم برا پدرمادرم فرقی نداره همش پسراشونو دوس دارن .ازین ور پدر شوهرم به شوهرم اهمیتی نمیده همش هوای اون یکی پسرشو داره 

برام دعا کن الان خیلی همه چیم بهم ریخته .من خودم خیلی حسرت کشیدم تو بچگیم که میگم کاش منو ب دنیا نمی ...

خدا بزرگه. ناراحت نباش. امیدوارم زندگیتون بهتر بشه و به خواسته هات برسی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اره بنظرم تا 38 ،39 هم میتونی راحت بچه دار شی البته اگه قبلش چکاپ داده باشی و مشکل خاصی مثل تنبلی و اندومتریوز و ذخیره تخمدان کم نداشته باشی ،ولی اگه واقعا قصد یدونه بچه رو داری فکر نکن بزاری تا همه چی اوکی بشه ،مثلا سه چهارسال اول زندگی بچه  بیشتر آدم بابد اعصاب داشته باشه سن که میره بالا اعصاب و حوصله هم کم میشه ،

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
میشه درمورد شرایطتت بیشتر بگی. شغلتون چیه یا همسرت؟ مشکلت دقیقا چیه؟

شوهرم کارگر الان خونمون خیلی وضعش خرابه بخوایم بفروشیمم فکر نکنم حالاحالاها کسی بخره.پدرشوهرم داره واسه پسرش خونه می‌سازه تو حیاطش ما بهش گفتیم ماهم پول بدیم هزینه ساخت ازما تو حیاط تو بسازیم تا خونه‌ی خوب داشته باشیم گفت نه.هیچوقت از شوهرم حمایت نمیکنن 

بخوایم ی خونه معمولی ساخت۹۰بگیریم باید هرچی داریم بفروشیم وامم بگیریم انگار از اول باید شروع کنیم 

میگم اینجوری نمیشه ی بچه هم آورد 

شوهرم کارگر الان خونمون خیلی وضعش خرابه بخوایم بفروشیمم فکر نکنم حالاحالاها کسی بخره.پدرشوهرم داره و ...

چقدر بی انصافه. چرا اینقدر فرق میزاره بین بچه هاش. 

چقدر بی انصافه. چرا اینقدر فرق میزاره بین بچه هاش.

کاش همین بود آشکارا بین منو جاریم فرق میذارن اون اذیتشون میکنه هرچی دلش بخاد میگه هیچی نمیتونن بهش بگن .من اصلا کاری به کارشون ندارم تا حد توانم کمک میکنم احترام میذارم ولی آنقدر اذیتم کردن انقد نارحتی بهم دادن الان تو این سن احساس میکنم پیر شدم جاریم تو روم گفت نازایی بچت نمیشه هیچی بهش نگفتن دارم میسوزم واگذارشون میکنم ب خدا