بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این حرف ها نیست. توکلت باید به خدا باشه. یسری هستن چند تا بچه میارن ولی بچه ها همه مهاجرت میکنن یا دور از جون فوت میشن یا میرن سر خونه زندگیشون دیگه سر نمیزنن. نباید بخاطر پیری و تنهایی بچه دار شیم
منم بچه ندارم نخواهم داشت مامانم نه شوهرش شانس آورد نه از بچه های داداشم که زن گرفت رفت نه زنگ میزنم میاد تازه به مامانم گفته من تو رو نمیخوام فقط خونه اتو میخوام منم که نتونستم ارزوهاشو برآورده کنم بیشتر وقت ها هم سرش داد میزنم مامانم مریض پارکینسون داره نمیتونه درست حرف بزنه بخاطره همین من عصبی میشم😐😑🥺💔
آخه نمیخام بخاطر خودخواهی خودم بیارم اگه وضعمون بهتر بود حداقل یدونه رو میآوردم. میترسم بعدا از آور ...
اگه ب این خاطر هست و منطق پشتش مطمین باش پشیمون نمیشی
ولی عزیزم زندگیت و شوهرت ارزش این از خودگذشتگی رو داره؟!
چون ما زنا تا یک سن قدرت باروری داریم و پشیمانی سودی ندارع بعدش ولی مردا....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم من به انتخاب خودم سه تا بچه آوردم ولی به خودم قول دادم که اگه موندم تا پیر شدم اصلا اصلا مزاحم بچه هام نشم اگه خودشون خواستن سر بزنن وگرنه من اصلا روی این حساب باز نمی کنم فوقش خانه سالمندان میرم خیلی هم پیش هم سن و سالام بهم خوش میگذره🤣
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
میشه درمورد شرایطتت بیشتر بگی. شغلتون چیه یا همسرت؟ مشکلت دقیقا چیه؟
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را