2777
2789

شیر اب مال دسشوییمون از این دوتاییا بود ک برای اب گرم و اب سرد هست یکیش ک مال اب سرد بود شل بود میکشیدی درمیومد خواستم ابو بازکنم ول شد رفت افتاد داخل کانال دسشویی چیکارکنم یعنب کانال میگیره؟؟؟؟

وایییی شوهرمم خونه نیست حالا بیاد میخاد ببیته شیر اب نیست میفهمه چی کنم  یعنی میگیره؟؟؟؟

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا شوهر منم خیلی در مورد این‌چیزها گیر میده انقد حرص میخورم از دستش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نگو افتاد اون تو بگو افتاد تو کاسه توالت چندشم شد انداختم دور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برو مغازه سریع دست دوم بگیراز یه کارتی بگیر که نفهمه نره براش پیامکشبعد بگو یکی بهتر تو خونه پیدا کر ...

اخه چاه و چی کنم چاه نمیگیره بااون؟؟؟

اوه من انقد چیز میز از دستم افتاده تو چاه😂سنگینه میره ته نمیگیره ولی خب میخوای بگی دسته شیر ابو چیک ...

حالا اونو یکاریش میکنم یا اینکه میرم میخرم ولی واقعا یعنی چاه نمیگیره؟؟؟

نه نمیگیره نگرلن نباشاستارترمیشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی زد لایکم کنه نادعلی بخونم براش ممنون ...

باش عزیزم