2777
2789
عنوان

من عقد بودم ولیی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 18 پست
میفهمم عزیزم تو جسمی ازار دیدی من روانی، حرفهایی بهم میزد که تا مدت ها ثانیه ای از ذهنم بیرون نمیرفت ...

حتما انشالله همه ی دخترامون خوشبخت ترین بشن

ماهان عزیزم هنوز نیستی و ندیدمت، مامان بی صبرانه منتظرته تا بیای نمی‌دونم چند سا
چه مثال زشت و زننده ای، بنظرم بهتره یه خورده رو طرز بیانتون کار کنین، شاید یه کسایی از جبر زمانه تو ...

خیلی از کاربر ها تو دیگر تاپیک ها چنین مثالی زدن.

نمکی نیست اگر طرف دوست پسرش بوده که خاک برسرش اگر شوهرش بوده بره به یه مردی که زنش مرده یا طلاق داده.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا من خیلی ضربه روحی دیدم و جسمی ی بار موهامو کشید کل موهام تو دستش اومد ی بار با کمربند افتاد به ...

دقیقا منم مثل خودت سرم اومده و حتی بدتر الان در حال طلاقم،، و دیگه میترسم از ازدواج مجدد، چون اگه بازم انتخاب اشتباهی داشته باشم دیگه راه برگشتی نیست 

خیلی از کاربر ها تو دیگر تاپیک ها چنین مثالی زدن.نمکی نیست اگر طرف دوست پسرش بوده که خاک برسرش اگر ش ...

اونام یه بی ملاحظه ای مثه شما بودن

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤