2777
2789
عنوان

چجوری با کسی که عاشقش نبودید ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن که نرمال باشه فقط به کسی کشش جنسی داره که باهاش رابطه عاطفی داشته باشه من ب جامعه کارندارم ولی اگ ...

همون کسایی که میگن  زن باید اجازه داشته باشه همزمان با چهار مرد ازدواج کنه میتونن پاسخ شما رو بدن ... میتونید این موضوع رو هضم کنید؟

عزیزم اولویت هرکسی برای ازدواج متفاوته 

شما وقتی به جامعه کاری نداری نمیتونی حکم کلی هم صادر کنی 

بعضی سوالاتی ک برای آدم پیش میاد که از قضا توش انصاف رو هم رعایت نمیکنه دیر یا زود برای خودمون اتفاق میوفته پس مراقب باشید!

شما داری تعیین میکنی نرمال و غیر نرمال چیه ، برای حرفت سندیت علمی چی داری؟خب پس تکلیف مردها چیه که ب ...

ب منطق خودت رجوع کن لازم نیس سند برات بیارم 

کسیکه برای ازدواج فقط ب پول توجه میکنه وس ک س قطعا از نظر روانشناسا بیمار روانیه 

همون کسایی که میگن زن باید اجازه داشته باشه همزمان با چهار مرد ازدواج کنه میتونن پاسخ شما رو بدن .. ...

من ب اون کاربر کار ندارم وقضاوتش نمکنم 

کلا اینجور آدما رومیگم 

نمیشه هیچ وقت سوال نپرسیم ک ممکنه خودمون دچارش بشیم