2777
2789
عنوان

چجوری با کسی که عاشقش نبودید ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کلیشه های جامعه باب کرده زن تمام وجودش عاطفه ست!زن هم مثل مرد ممکنه نیاز جنسیش غالب شه و اون رو ا ...

زن که نرمال باشه فقط به کسی کشش جنسی داره که باهاش رابطه عاطفی داشته باشه 

من ب جامعه کارندارم 

ولی اگه قرارباشه ما با هر نری بخوابیم برای نیاز جنسی پ فرقش با تن فروشی چیه!!!

تن فروشی شرعی

چه حرف زننده ای میزنید... هم به شرع توهین میکنید هم ب جنس زن!

الان تن فروشی غیر شرعی رو مشکلی نداری؟ هر روز با یکی؟

لزوما علاقه نباید قبل از ازدواج پیش بیاد 

خیلی ها بعد از ازدواج بهم علاقه مند شدند و زندگی پایداری دارن 

همه کسانی که ازدواج سنتی میکنن اول که دوست داشتن وعشق درکار نبوده..با عقل ومنطق وتحقیق بله میگن. به مرور با صحبت مردن بیرون رفتن ابراز علاقه دلبستگی وعشق هم بوجود میاد.

پارسا پسرمامان😍

من نمیتونم تصور  کنم زندکی‌با کسی رو که حسی بهش ندارم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

کار خوبی میکنه دنبال پول بره بیشتر برد کرده عشق چیزی توش نیست

عشق مهمترین و قشنگترین حس و تجربه تو دنیاست

ادمتونو درست انتخاب کنید تا بفهمید عشق یعنی چی

وگرنه پول رو با کمی هوش و عرضه میتونه هرکسی دربیاره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
چه حرف زننده ای میزنید... هم به شرع توهین میکنید هم ب جنس زن!الان تن فروشی غیر شرعی رو مشکلی نداری؟ ...

علاقه داشتن خیلی فرق داره با کسی که بخاطر پول با کسی که هیچ حسی بهش نداره سالها بخوابه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

تجربه ثابت کرده همیشه ته این تاپیک های جنجالی که همه هم براش تاپیک میزنن به یه چیز ختم شده

دروغ و تراوشات ذهن یه آدم نابالغ و مریض 

پس خیلی خودتون رو درگیر چنین چیزایی نکنید 

از طرفی خیلی زندگی های این چنینی خصوصا توی نسل های قبل ما وجود داشته که معتقد بودن علاقه بعد ازدواج پیش میاد 

من اصلا طرفدارش نیستم و منکر وجودش هم نمیشم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
زن که نرمال باشه فقط به کسی کشش جنسی داره که باهاش رابطه عاطفی داشته باشه من ب جامعه کارندارم ولی اگ ...

شما داری تعیین میکنی نرمال و غیر نرمال چیه ، برای حرفت سندیت علمی چی داری؟

خب پس تکلیف مردها چیه که با هر زنی میتونن بخوابن و ببخشید برای هرکسی میتونن ...یخ کنن؟

پس مردها ذاتا هرزه ان درسته؟

💍🩷