2777
2789
کجا و چطور باید ثبت نام کرد؟ دوست دارم این کارو انجام بدم

بزن تو نت ثبت نام اهدا عضو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من تقریبا ده سال پیش ثبت نام کردم

و هنوز هم بابت این موضوع خوشحالم

اگر میشد تو ایران مثل کره جنازه رو سوزوند، حتما وصیت میکردم باقی جسمم سوزونده بشه، از اینکه توسط کرم و سوسک خورده بشم، فکرش دیوونم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب جسم ما توسط کرم و سوسک خورده میشهبنظرت بهتر نیست بتونی به یه نفر زندگی ببخشی؟مثل خدا که می‌ ...

حس میکنم برای خانوادم خیلی سخته راضی بشن به این کار 

بخاطر همین نمی‌خوام توی عمل انجام شده قرار بدم 

نیمدونم چرا همچین حسی دارم خودمم عذاب وجدان دارم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من کارت اهدای عضو سال401گرفتم، ولی از بس توسایت تایپک زدن یه حرف هایی زدن ترسیدم متاسفانه 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من حتماً در اولین فرصت میرم کارت اهدای عضو پر میکنم

همین الان تو گوگل بزن و ثبت نام کن نیاز نیست جای خاصی بری

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من با شوق و ذوق فراوان. برای اینکه پس از مرگم زندگی بخش باشم ، برای خودم ، پدرم و برادرم کارت اهدا گرفتم 

بعد یه مدتی یه روز پیش خالم که روانشناسه نشسته بودم و این مطلب و بیان کردم 

خالم گفتش که یه پروفسور خیلی بزرگ آمریکایی بوده که یه ویدیویی ازش دیدم ، با دلایل کاملا علمی توضیح داده که اگر کسی کاملا از دنیا بره به هیچ عنوان نباید مغز عملکرد داشته باشه و اینکه میگن اهدای عضو برای کسی که ضربه مغزی شده در واقع یک تجارت برای پزشکان و دلالان اون حوزه است 

چون اگر اعضای بدن قادر به انجام وظایف نباشند ، مغز نباید کار کنه ! پس چیزی به نام مرگ مغزی اصلا وجود نداره 

نمونه اش مایکل شوماخر که بعد از چند سال به هوش اومد و باز به دلایلی به کما برگشت 

پس کسانی که به کما میرن امکان بازگشت دارن حتی اگه مرگ مغزی اعلامشون کنن 

خیلی هم فیلم در این زمینه ساخته شده 

نکته دیگه اینکه اعضای بدن کسانی که کارت اهدا میگیرن رایگان اهدا نمیشه ! و بیمارستان برای خودش پول خیلی زیادی میگیره!

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....