2777
2789
دوتا دارم ماه هستن تنها امیدم تو این خانوادن کلا مردهاشون بهتر از زنهاشون هستن

دقیقا خونواده شوهرمنم همینن مرداشون بهتر از زناشونن زناشون بدجنسن. فامیل شوهرت ترکن؟ 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا دارم بی صدا،آرام،مطمعن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

دو تان

از دوتاشونم بدم میاد یکی بزرگتر از همسرمه که سوء استفاده گر و پر رو و دومی که کوچکتر از همسرمه ظاهر و باطنش بهم نمیخوره خیلی زرنگه و حرفاشو به کرسی مینشونه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
دو تاناز دوتاشونم بدم میاد یکی بزرگتر از همسرمه که سوء استفاده گر و پر رو و دومی که کوچکتر از همسرمه ...

مثل برادرشوهرای من ، اونی که از شوهرم بزرگتره بهش خط میده و اینم اجرا میکنه ، کوچیکه هم با مظلوم نمایی و ادای خوبا رو دراوردن همه رو گرفته تو مشت خودش و رهبری میکنه

دندانساز سایت 🤩

نمیشن ، مخصوصا اگه زن داشته باشن ، میشن دشمن خونی

واااقعااااا؟؟؟

وای چ بد ترسوندیم

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

عزیزم نترس ، بستگی به ذات و تربیت و فرهنگ اون خانواده داره ، ولی اکثرا همینن

انشالله اینجور نباشه واسه من

بله درست میفرماییین

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿