2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یدونه دارم کلا نیست هیچ وقت😄

چهار پنج ساله ندیدمش با اینکه مجرده

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

تاثیری رو زندگیم ندارن بجز یکیشون که خ رو تصمیمات همسرم تاثیر میذاره دلم میخاد پاش رو از زندگیم ببرم ولی هنوز وقتش نیست

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

دو تا دارم

با بزرگه یه وقتهایی دو تایی شراکت کاری هم داریم

کوچیکه هم خیلی خوش اخلاق و شوخ هستن و نکته مثبت ماجرا صمیمیت پسر نوجوانم با ایشون هست که رفاقتشون رو به نفع پسرم می بینم

همسرم پسر وسطی هستند و همه باهم در یک ساختمان زندگی می کنیم

خیلی دوست دارم دوتا برادر شوهر داشته باشم 

ولی خواهر شوهر نداشته باشم

چون خودم تک فرزندم دوست دارم برادرشوهرام بشن داداشای‌خودم

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿